FORGOT YOUR DETAILS?

Sengevæting: Alt Om Det

Bed Wetting - One Stop Bedwetting


Sengvætting – Hva Er Det?

Å finne seg i våt seng og skitne ark hver morgen er ekstremt stressende for sengevettende barn. Selv om foreldre takle problemet med kjærlighet og tålmodighet, sengevæting i alderen 7, 8, 9, 10 eller over, barn som våt sine senger, føle skam og flau. Disse sengevæting barn rapporterer lavere selvfølelse og leve i konstant frykt for sine søsken som kan erte eller provosere sengevæting barnet, og presset av sine venner oppdage deres hemmelighet. Det konstante sosiale trykket skaper ofte negative følelser hos barn.

Som forelder kan du ikke eliminere disse følelsene, men ja, det er få ting du kan gjøre for å redusere effekten av slike følelser til et minimum.

 

Sengevætting Er Vanlig
Mange barn som sengevæting i en alder av 7, 8, 9 10 eller over føler at de er de eneste som våt sine senger. Forsikre barnet ditt om at det er mange flere barn, og til og med tenåringer som våt sengen. Informer også barnet ditt om du eller din partner våt sengen som barn. Web-MD-rapporter “Barn som ikke har våt sengen, har 15% sjanse til å bli sengevettere, som går opp til 44% dersom en foreldre våt sengen og stiger helt til 77% dersom begge foreldrene våt sengen som barn .”

 

Hjelp Barnet Ditt Til Å Føle Seg I Kontroll
Sengevætting gir ofte en følelse av hjelpeløshet og lavt selvtillit. La barnet ditt føle at han eller hun har kontroll over situasjonen. Sett deg ned og diskutere sengevæting behandlingstilbud og sengevæting løsninger. For eksempel fortelle dem om alternativer som medisiner og sengevæting alarmer. Forklarer fordeler og ulemper ved hvert valg og involverer dem i beslutningen. Arbeid med barnet ditt for å lage en journal og utvikle en mekanisme for å spore hans eller hennes fremgang som antall tørre netter i en uke.

Forklar barnet ditt hvordan blæren virker, og la ham eller henne visualisere hvordan det blir fylt med all væske han eller hun bruker, og legg deretter sin klare hjerne på jobb, og la barnet utvikle en plan for å øke blærekontrollen.

 

Gjør Ditt Barn Ansvarlig
Involver barnet ditt i oppryddingsprosessen, men sørg for at barnet ditt forstår at det ikke er en straff. Så vær ettertraktet, men hold deg rolig. Lær barnet ditt for å bytte og suge det skitne sengetøyet og / eller vaske tøyet.

 

Gjør Turen Til Badet Enkelt
Noen barn som sengevæting i en alder av 7, 8, 9 10 eller høyere er redd for mørket, og kan føle seg motløs å bruke toalettet. Så plasser lysene i gangen og på badet for å gjøre natteturen til toalettet enklere. Det er også en god ide å hjelpe barnet ditt med å bruke toalettet for de første par nettene, og deretter oppmuntre barnet til å gå selvstendig.

Disse tipsene vil ikke stoppe eller magisk stoppe sengevæting, men de kommer godt med hvis barnet ditt er kampen selvbilde problemer på grunn av sengevæting.

CHUMMIE PREMIUM SENGEVÆTING ALARM
BESTSELGENDE
Et utmerket kjøp! Det blir 2 tommelen opp fra meg!
kr1 499.99
SMART SENGEVÆTING ALARM
BARNEVENNLIG
Det fungerer bra. Dens’ lett og bruker vennlig.
kr1 199.99
SHIELD MAX SENGEVÆTING ALARM
MOST CONVENIENT
Anbefaler å stoppe natta Sengevæting ulykker.
kr1 099.99
CHUMMIE ELITE SENGEVÆTING ALARM
OVERLEGEN YTELSE
Et utmerket kjøp! Det blir 2 tommelen opp fra meg!
kr1 199.99
SHIELD PRIME SENGEVÆTING ALARM
BUDGET FRIENDLY
Fungerer bare! Min gutt er ute av sengevæting.
kr899.99
CHUMMIE PRO BEDSIDE SENGEVÆTING ALARM
MEST KOMFORTABEL
Resultatene er fantastiske. Jeg vil absolutt anbefale det.
kr1 599.99
NEWU SENGEVÆTING ALARM
ØKONOMISK
Den perfekte alarmen for å stoppe Sengevæting.
kr799.99


Seng Wetting Familie Huskeregler

Sengevætting er utfordrende barndomssituasjon. Her er få familiens gjør og ikke det som kan komme til nytte når du går med sengevætting.

Råd

 • Ta Med Familien Ombord: Barnet ditt trenger ikke bare din støtte, men støtte fra hele familien. Opplær deg selv og andre familiemedlemmer om sengevætting og trinnene du vil ta for å takle det. Husk at barnet trenger konstant oppmuntring og elsker å overvinne dette vanlige, men stressende barndomsproblemet.
 • Vær Følsom: Forstå at sengevætting er mer pinlig og beskatning for barnet ditt enn det er for deg. Så vær rolig og beskyt ditt barns følelser. Pass på at ingen søsken provosere eller latterliggjøre din sengevæting barn. Kjenne søskenene mot utfordringen den unge sengevetteren står overfor.
 • Vedvarende Bedtime Rutinemessig: Opprett en konsekvent sengetid rutine som fast middagstid, ha fast mengde væske ved sengetid eller bruk på badet to ganger før sengetid.
 • Snakk med en Barneleger: Snakk med en lege. Få ham / henne til å vurdere barnets historie og utelukke eventuelle medisinske årsaker til sengevætting. Sengevæting i en alder av 7, 8, 9 eller 10 over kan forhindres.
 • Få en Sengevæting Alarm: Gjør investeringen. Det er verdt det. Sengevæting alarmer er de mest effektive behandlingstilbud tilgjengelig. Alarmsystemet er utstyrt med en fuktfølsom sensor som utløser alarmsystemet så snart det oppdager urin. Alarmen vekker barnet opp til bruk av toalettet og fullfører urinering. Hvis du er bekymret for kostnadene, de fleste forsikringsselskaper dekker kostnaden av sengevæting alarmer og pengene du sparer på disponibel bukser, pull ups, vil vaskemidler snart dekke kostnadene for alarmen.
 • Track Progress: De fleste sengevæting alarmer som Chummie Premium Sengevæting Alarm komme med en fremgang diagram. Benytt deg av det og registrere ditt barns fremgang som antall sengevæting hendelser i en uke, antall tørre netter, tiden som gikk alarmen etc.
 • Bruk en Vanntett Madrasspute: Fire populære varianter inkluderer quiltede vanntette madrasser, reversible vanntette madrasser, bambus vanntette madrasser og engangs vanntette madrasser. Madrass pads kommer i forskjellige størrelser. Husk å sammenligne vanntette madrasser før du kjøper en.
 • Motiver Barnet Ditt: Vurdering og belønninger vil holde barnet ditt til å gå selv om han eller hun føler seg motløs. Avhengig av barnets alder, belønner du barnet ditt.
 • Prøv en Over Night Trial: Når barnet ditt har vært tørt i en stund, gjør en prøveprøve over natten. Send barnet ditt til en nær og betrodd familie som besteforeldre. Ditt barn vil lære å sove borte fra hjemmet og ikke bekymre deg om sengevætting. Utstyr ditt barn med disponibel matter og underbukser.

Ikke det

 • Unngå Straffer: Aldri, straffe barnet ditt! Som forelder kan du være irritert og frustrert med at barnet ditt fuktet sengen. Men sengevætting er ufrivillig. Så vær tålmodig og takk til det.
 • Ikke gi opp: Under hans eller hennes reise til tørrhet, vil barnet ditt oppnå få milepæler, så vel som lider noen tilbakeslag. Først kan han eller hun ikke svare på alarmsystemet eller annen behandling du velger. Men ikke gi opp og være vedvarende.
 • Ikke gå offentlig: Ikke del barnets sengevettingsproblem selv med en nær slektning uten å snakke med barnet ditt, da det kan gjøre dem sosialt plagsomme neste gang de slektninger er rundt.


Sengvetting: Det er Ikke Din Feil

Som forelder til barn som er sengevæting i en alder av 7,8,9,10 eller høyere, kan det hende du tror noe er galt med deg eller barnet ditt, fordi han eller hun fortsetter å sengevætere selv, mens din venns to år har perfekt mestrer blærekontroll. Vel, tenk igjen. Du er ikke den eneste med en sengevæting barn. Ifølge National Sleep Foundations 2003-søvn i Amerika-undersøkelse våte 14% av barnehagebarnene og 4% av skolealderen barn sengen noen få netter per uke eller mer og 21% av barnehagebarn og 7% av skolealderen gjør det en gang en uke eller mer.

Ta byrden av skuldrene, og ikke skylde på barnet fordi sengevæting er ufrivillig. Det er mange grunner som kan føre til sengevæting varierer fra arve til medisinsk psykologisk.

Her er en rask sjekkliste

 • Revisit og tenk hvis du eller noen av barnets første slektning var en sengevetter.
 • Er barnet ditt en dyp sovende? Vel, hvis ja, så få en seng-våt alarm enhet som kombinerer lyd og vibrasjon, og en fuktighetsfølsom sensor som umiddelbart oppdager urin og utløser alarmen.
 • Vurder om barnet ditt har nådd blæreoppmåling.
 • Har barnet ditt normal tarmbevegelse? Se nøye om han eller hun er pooping hver dag fordi forstoppelse er en viktig årsak til sengevætting.
 • Selv om sjeldne, medisinske problemer som urinveisinfeksjoner, søvnapné, diabetes, ryggmargsproblemer kan forårsake sengevætting.
 • Vær oppmerksom på enhver psykologisk angst som barnet ditt kan oppleve på grunn av flytting, død av elsket, separasjon eller skilsmisse av foreldre og ny skole.

Å være en forelder ville du synes det er vanskelig å se barnet ditt gå gjennom sengevæting som vanligvis påvirker barnets selvfølelse. Så, ta en pause og vurdere hva som kan være årsaken sengevæting.

Å vite årsaken vil gjøre det lettere å finne løsningen og arbeide med barnet ditt mye. Løsningen eller alternativ behandling kan være en kombinasjon av sengevæting alarmer, medisiner, engangs undertøy og vanntett sengetøy. Men hva du velger, husk at kjærlighet og støtte er viktigst for barnet ditt. Ikke straff eller kritiser. Opplær deg om problemene og utfordringene med sengevætting og ta hele familien sammen for å hjelpe den unge bedwetteren.


Sengevætting og Foreldrestøtte

Veien til tørrhet er en tøff. Den har mange støt og forhindringer. Barnet ditt kan få det vanskelig å tråkke på denne veien, men du kan gjøre denne turen enklere med din kjærlighet og foreldresupport. Slik gjør du det.

 • Selvbevissthet: Opplær deg selv. Du vil bli overrasket over å vite at sengevæting er mer vanlig enn du tror. Web MD sier at i “en klasse på 30 barn, kan så mange som seks barn våte sengen.”
 • Gi Informasjon: Forklar barnet hva sengevæting er og hvordan blæren fungerer. Fortell dem at det er ufrivillig og ikke deres feil. Du kan lese bøker sammen. Den Sengevæting Butikk bærer et stort utvalg av bøker.
 • Del Erfaringer: Fortell barnet ditt hvis du eller en tante eller onkel gikk gjennom sengevæting. Deling av historier vil hjelpe barnet ditt til å koble til deg og ikke føle deg alene.
 • Foreldresupport: Lytt til barnet ditt. Innlevelse. Ikke latterliggjør eller klandre dem som du vil ende opp med å få negativ innvirkning på.
 • Tilbyr Løsninger: Du kjenner problemet. Du har gjort din forskning. Snakk nå med barnets lege og fortelle ham eller henne symptomene, og kom med en behandlingsplan. For eksempel du kan sjekke ut forskjellige sengevæting alarmsystemer og / eller medisiner. Sengevækningssystemer inkluderer en alarmenhet og fuktighetssensor. Sensoren registrerer urinen umiddelbart og alarmen går av og våkner barnet for å bruke på badet. Velg fra brukbare sengevæskealarmer, sengevannslammer og trådløse sengevæsker. Sjekk ut Chummie Premium Sengevæting Alarm som er utstyrt med en dråpe deteksjonsteknologi. Besøk vår beste sengevæting alarm side eller sammenligne sengevæting alarmer for mer informasjon.
 • Vær Fastslått: Utholdenhet er nøkkelen. Når du går på tørrstien, møter du mange tilbakeslag. For eksempel hvis barnet ditt ikke svarer på et alarmsystem de første nettene. Ikke gi opp håp. Slå på alarmen hver kveld og begynn å overvåke barnets fremgang. I løpet av noen få netter vil du se at barnet ditt vil begynne å våkne så snart alarmen går av, og det vil i hvert fall ikke trenge alarmen.

Overvinne sengevæting er ikke lett. Men din konstante innsats og foreldresupport ville holde barnet motivert og holde barnets ånder høye selv når han eller hun føler seg motløs.

NEED HELP PLACING AN ORDER?

Call us toll free:  (800) 230-6775  Mon - Fri 9am-6pm PST.   email:  [email protected]

30 DAY RETURNS

FREE SHIPPING

PRICE MATCH

SPECIALIST SUPPORT

TOP
Translate »