FORGOT YOUR DETAILS?

Vanntette Madrass Pads

Waterproof bedding reduces laundry


Bedwetting Alarmer og Vanntette Madrass Pads

Kjøpe en sengevæting alarm er første skritt i å hjelpe barnet ditt holde seg tørr gjennom hele natten. Mens barnets hjerne er fortsatt lære å våkne opp til sengevæting alarm, bruke vanntett madrass pads for å beskytte sengen og å redusere rydde opp etter en sengevæting hendelsen. Vi foreslår at behandlingen fortsetter, men inkluderer en beskyttende vanntett madrasspute for å sikre tørre senger. Kombinere både forebyggende metoder vil gi trygghet for deg og barnet ditt i tilfelle en sengevæting ulykke skjer.

Vanntett madrass pads er beskyttende vanntett Poser laget av glatt, mykt stoff som kan plasseres på toppen av det monterte ark. Disse overleggene har i utgangspunktet to til tre lag med beskyttelse. Det øvre laget gir demping mens midten og bunnen lag absorberer fuktigheten og fungerer som en vanntett barriere.

De fleste vanntett madrass pads kommer i små mellomstore og store størrelser, og kan lett vaskes i maskin. Fire populære varianter inkluderer quiltede vanntett madrasa pads, reversible vanntett madrass pads, bambus vanntett madrass pads og engangs vanntett madrass pads. Mattress pads kommer i ulike størrelser. Sørg for å sammenligne vanntett madrass pads før du kjøper på.

Ved hjelp av en sengevæting alarm og vanntett madrass pad sammen vil spare deg for tid og krefter. Alarmen vil gradvis trene barnet ditt for å realisere trangen til å tømme blæren, men til da vil de vanntette overleggene være nyttige for å redusere tøyet.

PRISMA DELUXE VATTERT VANNTETT MATTRESS PAD
BESTSELGENDE
Jeg elsker absolutt dette sengetøyet.
$17.99
PRISMA BAMBOO REVERSIBEL VANNTETT MATTRESS PAD
MEST POPULÆRE
Min sønn elsker dette sengetøyet og bruker det nattlig.
$19.99
CHUMMIE PRESTIGE REVERSIBEL VANNTETT MATTRESS PAD
BEST VERDI
Stoppet alle flekker fra å treffe min madrass.
$22.99
RUTETE VANNTETT MATTRESS PAD
POPULÆRT MERKE
Den har blitt vasket over 100 ganger og ser fortsatt ny ut.
$19.99
URIN LUKT KONTROLL VANNTETT MATTRESS PAD
BUDSJETTVENNLIG
Det er en svært rimelig vanntett madrass pad og jeg anbefaler det.
$24.99
URIN STAIN MOTSTANDSDYKTIG VANNTETT MATTRESS PAD
NYSKAPENDE
Min sønn våkner opp uten lenger flekker på madrassen puten.
$24.99


Hvordan fungerer Vaskbart Bed Pads du?

Vaskbare bed pads er viktig hvis du har en sengevæting barn eller voksen hjemme. Det reduserer ikke bare skitne ark for deg, men beskytter også madrassen mot flekker og lukt. Her er noen forskjellige typer vaskbare bed pads sengetøy overlegg som du kan bruke.

Vaskbart Bed Pad Overlegg
Er plassert på toppen av det monterte arket og fungerer veldig bra for alle med inkontinensproblemer. Vanntett seng pad overlegg er utformet for å beskytte arket og fungerer bra for å beskytte sengetøy fra sengevæting ulykker. De er utstyrt med et beskyttende vanntett lag nederst som fungerer som en barriere mot fuktighet som kan sive inn i arkene. Du kan plassere vanntett seng pad overlegg i midten eller på siden av sengen hvor sengevæting barnet er sannsynlig å sove. Denne typen vanntett seng pad overlegg kommer i ulike størrelser og kan enkelt vaskes i maskin. Noen overlegg har vinger, og kan lett legges under madrassen, mens andre er flate.

Vanntett Bed Pads
Er et velkjent beskyttende madrasser alternativ. Den er plassert direkte på madrassen under arkene. Vanntett bed pads skape en barriere og beskytte madrassen fra uønsket fuktighet eller ekskrementer.

Vinylmadrassdeksler
Er en annen form for beskyttende madrasser. De er relativt billige og kan rengjøres enkelt med en fuktig klut. De kommer i varierte stiler som glidelås og montert. Vokt dere for vinyldeksler i varmt klima da det låser seg i varmer, for varme klimaområder prøv vanntette sengetøy med polyuretan, da det ikke feller kroppsvarme.


Typer Verne Vanntett Bedding

Beskyttende vanntett beddings er gunstig fordi de tillater rask rene ups, og er perfekt for å beskytte laken fra noen sengevæting ulykker.

De beskyttende vanntette sengene legges vanligvis på toppen av det monterte arket for å beskytte arket mot ulykker. Det finnes to typer av beskyttende vanntette beddings -washable og disponibel. Avhengig av dine behov og familiedynamikk kan du velge mellom de to typer vanntette overlegg.

Vaskbart Beskyttende Vanntett Senge
Vaskbare beskyttende vanntett beddings er laget av myk, vattert stoff som gir lag med beskyttelse. Disse vaskbare vanntette beddings er stor for vanlig bruk og lett vaskes i maskin, som de ikke bruker hele vekten. De kommer i flat, innhylling og lim, og er flott å inneholde små og mellomstore ulykker.

Det er mange merker der ute som selger beskyttende vanntett beddings som kommer i kommer i små, mellomstore og store størrelser. Men når du velger en beskyttende vanntett sengetøy til sengen din, må du huske å måle dens absorpsjon, se etter antall lag og materialet.

Engangsbeskyttende Vanntett Sengetøy
Engangs beskyttende vanntett beddings er stor for bruk-og-kast formål som på sykehus eller på reiser, eller når du bor på et hotell eller en slektning hus. Siden disse lett kan kastes, er de gode for å beskytte arkene mot flekker og enhver form for fuktighet.

Engangsbeskyttende vanntette sengetøy kan være nyttig selv hjemme, spesielt når du har husgast og ikke har tid til å vaske.


Hvorfor Trenger Dere Vanntett Madrass Overlegg?

Her er noen raske tips om hvordan beskyttende vanntett madrass overlegg kan hjelpe:

  • Sparer deg mye tid og krefter på å vaske. Du bare erstatte den vanntett madrass overlegg pad i stedet for hele sengetøy.
  • Beskytter madrassen. Å være absorberende vanntett madrass overlegg kan forsvare madrassen fra eventuelle urinlekkasjer eller svette flekker eller andre væskesøl.
  • Hjelper deg å takle sengevæting rotet. Noen vanntett madrass overlegg er gjenbrukbare og kan vaskes i maskin. Ved sengevæting ulykke bare fjerne og kaste overlegg inn i maskinen.
  • Utmerket for beskyttelse. Vanntett madrass overlegg er utformet for å beskytte platen og låses i fuktighet. Den beskyttende vanntett Madrassen overlag-laget virker som barriere mot fuktighet som kan trenge seg inn i arkene, når sengevæting inntreffer.
  • Sparer du penger over sengevæting bleier og truser.

Så, spare tid og redusere tøyet laster med en vanntett madrass pads.

NEED HELP PLACING AN ORDER?

Call us toll free:  (800) 230-6775  Mon - Fri 9am-6pm PST.   email:  [email protected]

30 DAY RETURNS

FREE SHIPPING

PRICE MATCH

SPECIALIST SUPPORT

TOP
Translate »