FORGOT YOUR DETAILS?

Retur og Utveksling

30 dagers tilfredshet garanti

Vi ønsker at du skal være fornøyd med kjøpet ditt, og vi håper at barnet ditt slutter å vaske sengen med våre produkter. Vennligst les vår retur- og utvekslingspolicy nøye. For tapt eller skadet forsendelse, se instruksjonene nedenfor. Tilleggsinformasjon for defekte eller manglende komponenter finner du nederst på denne siden.

Hvis du ikke er helt fornøyd med ditt kjøp, kan du returnere produktene dine i “ny og ubrukt” tilstand innen 30 dager etter mottak for tilbakebetaling, unntatt frakt- og håndteringsgebyrer. Nytt og ubrukt betyr uåpnet, i forseglet tilstand og ikke brukt. For å sikre produktets integritet og for helse, hygiene og sanitære grunner kan vi ikke godta avkastning på brukte eller åpne produkter med mindre produktet er skadet eller er defekt. Salg av alle andre produkter er endelig og avkastning / utveksling vil ikke bli behandlet. Alle avkastninger og refusjoner er underlagt endelig godkjenning fra vår kundeservice. Vi kan ikke refundere originale fraktkostnader eller kostnaden for returforsendelse. Utvekslinger kan medføre ytterligere fraktkostnader.

Vi undersøker alle produkter som returneres. Hvis produktet er skadet eller ikke med originalemballasje, returnerer vi produktet til kunden, og frakt og håndteringskostnader vil være kundens ansvar. Vennligst tillat 1-2 uker for retur- og kredittforespørselen din til behandling.

 

Returinstruksjoner

For uåpnede produkter må returet ha et RMA-nummer (Return Merchandise Authorization). En Return Merchandise Authorization (RMA) må bli forespurt av deg innen 30 dager etter mottak av bestillingen: RMA-forespørsler forbi 30-dagers perioden vil ikke bli akseptert. Varer uten klart merket RMA-nummer vil ikke bli akseptert og returnert på kundens bekostning. Produktet må sendes innen 15 dager etter mottak av et RMA-nummer. Ingen returpakker vil bli akseptert etter denne tidsperioden. Vennligst returner alle produkter via forsikret frakt. Denne fraktmetoden tillater sporing av pakken. Vi vil ikke være ansvarlig for tapte eller skadede pakker.

For å starte en retur og få ditt RMA-nummer, besøk siden Kontakt oss

Ditt navn, Bestillingsnummer, Produktnavn, Årsak til retur, Returtype (Refusjon / Bytte / Defekt erstatning).
Vennligst skriv ut og ta med RMA-eposten med og send pakken til:

Sengevæting Butikk
2954 Scott Blvd
Santa Clara, CA 95054
USA

Ved godkjenning fra vår kundeservice vil det opprinnelige kredittkortet bli refundert prisen på det returnerte varen, minus eventuelle fraktkostnader pålagt oss for å sende produktet til deg.

 

Skader og tapte forsendelser

Ved ankomsten av forsendelsen, vennligst sjekk innholdet i bestillingen din umiddelbart og rapporter eventuelle uoverensstemmelser eller skader innen 7 virkedager etter mottak av varer. Vi må rapportere alle skader umiddelbart til transportøren for inspeksjon; Derfor ber vi deg om at du beholder alle varer og emballasje i den leverte tilstanden. Krav utstedt på skadede eller tapte bestillinger kan ta transportøren 7-10 dager å behandle. Når et krav er startet og behandlet, vil en erstatning bli sendt. Vi kan ikke godta avbestillinger på varer etter at det kommer til skade, eller hvis det går tapt Vi vil gjøre vårt ytterste for å rette opp denne situasjonen. Tapt pakker er vanligvis plassert av transportøren og levert. For å unngå dupliserte forsendelser, vil utskifting bli sendt etter at prosessprosessen er fullført. Selv om vi ikke kan fremskynde erstatninger, vær så sikker på at vi vil arbeide flittig med transportøren for å løse disse sakene raskt.

 

Defekte produkter og manglende komponenter

Vi er forpliktet til å levere den beste kvalitetsvaren. Vi forbeholder oss retten til å erstatte de defekte delene av varer med nye eller renoverte komponenter. Forespørsler om reservedeler blir behandlet så raskt som mulig. Vær oppmerksom på at vi ikke kan uttrykke erstatningsbiter på skip. Hvis en erstatningsdel ikke kan oppnås, vil et nytt element bli sendt når det er tilgjengelig. Beklager, vi kan ikke godta avbestillinger etter at varene kommer. Ta kontakt med oss for å informere oss om ditt defekte produkt eller manglende komponenter.

TOP
Translate »