FORGOT YOUR DETAILS?

Personvernregler

Sengevæting Butikk forstår at personvern er viktig og har skapt denne personvernpolitikken for å kunne kommunisere sine retningslinjer og praksis knyttet til informasjon samlet på eller gjennom nettstedet onestopbedwetting.com. Gjennom denne personvernpolitikken refererer “Sengevæting Butikk” og “Vi” til Sengevæting Butikk. “Du” eller “Brukere” refererer til deg eller våre brukere – alle som bruker eller besøker Sengevæting Butikk-siden på sengevætingbutikk.com. “Bedevætingbutikk.com Website” refererer til nettstedet på https: //sengevætingbutikk.com (og eventuelle underdomener derav) og informasjon fra Sengevæting Butikk. på Sengevæting Butikk nettside.

Ved å bruke nettstedet til sengevætingbutikk.com, gir du uttrykkelig samtykke til informasjonshåndteringspraksis som er beskrevet i denne kunngjøringen. Denne personvernpolitikken er innlemmet i og er underlagt Sengevæting Butikks websider. Din bruk av nettsiden til sengevætingbutikk.com og all personlig informasjon du oppgir via Sengevæting Butikk onestopbedwetting.com, er underlagt alltid denne personvernreglene og vilkårene for bruk.

1. Informasjonen Sengevæting Butikk Samler

Informasjon du gir

Websiden sengevætingbutikk.com samler ikke inn eller krever noen personlige opplysninger under bruk eller tilgang til sengevætingbutikk.com nettsiden. Du kan imidlertid gi Sengevæting Butikk det som vanligvis kalles “personlig identifiserbar” informasjon (for eksempel navn, e-postadresse, postadresse og telefonnumre) bare hvis du velger å kontakte Sengevæting Butikk via e-post fra nettsiden eller ved sende inn ditt resumé for eventuelle åpne stillinger hos Sengevæting Butikk.

 

“KOKKER “INFORMASJON

Når du får tilgang til nettstedet sengevætingbutikk.com, kan vi sende ett eller flere cookies – små tekstfiler som inneholder en rekke alfanumeriske tegn – til datamaskinen. Sengevæting Butikk kan bruke både økt informasjonskapsler og vedvarende informasjonskapsler. En øktkake forsvinner når du lukker nettleseren din. En vedvarende informasjonskapsel forblir etter at du har lukket nettleseren din og kan bli brukt av nettleseren din på senere besøk på bedevætingbutikk.com-websiden. Vedvarende informasjonskapsler kan fjernes. Vennligst se nettleserens “Hjelp” -fil for å lære den beste måten å endre innstillingene for informasjonskapsel på.

 

“Automatisk innsamlet” informasjon

Når du får tilgang til nettstedet sengevætingbutikk.com, kan vi automatisk registrere viss informasjon fra systemet ditt ved hjelp av ulike typer sporingsteknologi. Denne informasjonen “automatisk innhentet” kan inneholde Internett-protokolladresse (“IP-adresse”), versjoner av programvare installert, systemtype, innholdet og sidene du får tilgang på nettsiden til sengevætingbutikk.com og datoene og tider du besøker bedevætingbutikk .com Nettsted.

 

2. Veien Sengevæting Butikk bruker informasjon

Sengevæting Butikk bruker informasjonen vi samler inn for å betjene, vedlikeholde, forbedre og gi alle funksjonene og tjenestene som finnes på bedevætingbutikk.com nettside, samt å overholde gjeldende lover.

Vi vil ikke bruke, uten ditt samtykke, din e-postadresse eller annen kontaktinformasjon du kan velge å gi når du kontakter Sengevæting Butikk via e-post, bortsett fra å svare på din første e-post.

Sengevæting Butikk bruker all informasjonen vi samler for å forstå brukernes trender og preferanser, for å forbedre måten bedevætingbutikk.com Webside fungerer og ser ut, og å skape nye funksjoner og funksjonalitet.

Sengevæting Butikk kan bruke “automatisk innsamlet” informasjon og “informasjonskapsler” informasjon til: (a) automatisk oppdatering av sengevætingbutikk.com nettsiden på systemet ditt; og (b) overvåke aggregatets bruksstatistikk, for eksempel totalt antall besøkende og sider som er tilgjengelige.

 

3. Når One Stop Bedwetting avslører informasjon

Sengevæting Butikk deler ikke dine personlig identifiserbare opplysninger med andre organisasjoner for markedsførings- eller markedsføringsbruk uten ditt forhåndsinnstilte samtykke.

Vi kan avsløre noen automatisk innsamlede og andre aggregerte, ikke-personlig identifiserbare opplysninger til tilknyttede selskaper eller andre bedrifter eller personer til å: levere websitervirksomhet, vedlikehold og sikkerhetstjenester; gjennomføre dataanalyse og opprette rapporter; tilby visse funksjoner; og bistå Sengevæting Butikk med å forbedre bedevætingbutikk.com Nettstedet og skape nye tjenester. Vi krever at disse partene behandler slik informasjon i samsvar med denne personvernreglene. Vi tillater kun en begrenset bruk av slik informasjon for det oppgitte formål, og vi krever at disse partene bruker rimelige konfidensialitetsforanstaltninger.

Sengevæting Butikk kan avsløre brukerinformasjon dersom det er påkrevd å gjøre det ved lov eller i god tro på at slik handling er nødvendig for å overholde statlige og føderale lover (for eksempel amerikansk lov om opphavsrett) eller svare på en rettsordre, rettslig eller annen regjering stævning, eller garanti på den måte som kreves av den anmodende enheten.

Sengevæting Butikk forbeholder seg også retten til å utlevere Brukerinformasjon som vi tror, ​​i god tro, er hensiktsmessig eller nødvendig for å ta forholdsregler mot ansvar; beskytte Sengevæting Butikk fra bedrageri, misbruk eller ulovlig bruk; å undersøke og forsvare seg mot tredjeparts krav eller påstander; å bistå myndigheter for å beskytte sikkerheten eller integriteten til bedevætingbutikk.com Nettstedet; eller for å beskytte rettighetene, eiendommen eller personlig sikkerhet for Sengevæting Butikk, våre brukere eller andre.

 

4. Dine valg

Hvis du ikke kontakter Sengevæting Butikk via e-post, vil din bruk av sengevætingbutikk.com Website ikke gi din personlig identifiserbare informasjon til Sengevæting Butikk.

 

5. Datasikkerhet

Sengevæting Butikk bruker kommersielt rimelige fysiske, ledelsesmessige og tekniske sikringer for å bevare integriteten og sikkerheten til informasjonen din. Vi kan imidlertid ikke garantere eller garantere sikkerheten til all informasjon du overfører til Sengevæting Butikk, og du gjør det på egen risiko. Når vi mottar overføringen av informasjon, gjør Sengevæting Butikk kommersielt rimelig innsats for å sikre sikkerheten til våre systemer. Vær imidlertid oppmerksom på at dette ikke er en garanti for at slik informasjon ikke blir tilgjengelig, avslørt, endret eller ødelagt ved brudd på noen av våre fysiske, tekniske eller ledelsesmessige garantier.

Hvis Sengevæting Butikk lærer om brudd på sikkerhetssystemer, kan vi forsøke å varsle deg elektronisk slik at du kan ta passende beskyttelsesforanstaltninger. Sengevæting Butikkg kan legge inn en melding på sengevætingbutikk.com nettside hvis det oppstår et sikkerhetsbrudd. Avhengig av hvor du bor, kan du ha en juridisk rett til å motta varsel om sikkerhetsbrudd skriftlig. For å motta en gratis skriftlig varsel om sikkerhetsbrudd, bør du varsle oss om å sende oss en forespørsel via kontakt oss siden.

 

6. Barns personvern

Hvis du er under 18 år, vennligst ikke email eller ta kontakt med Sengevæting Butikk når som helst eller på noen måte.

Det er spesielt viktig å beskytte personvernet til små barn. Derfor samler Sengevæting Butikk ikke bevisst eller oppbevarer personlig identifiserbar informasjon fra personer under 18 år. Hvis Sengevæting Butikk lærer at personlig identifiserbar informasjon om personer under 18 år er gitt til One Stop Bedwetting, vil Sengevæting Butikk ta de nødvendige skritt for å slette denne informasjonen.

Hvis du er foreldre eller foresatte av et barn under 18 år som har gitt personlig informasjon til Sengevæting Butikk, vennligst kontakt Sengevæting Butikk ved å starte en kontakt oss forespørsel om at barnets informasjon er slettet.

 

7. Internasjonal besøkendes

For brukere som besøker nettstedet fra Det europeiske økonomiske samarbeidsområde, vær oppmerksom på at eventuelle data du sender i en e-post til bedevætingbutikk.com-nettstedet, blir overført utenfor Det europeiske økonomiske samarbeidsområde eller et annet ikke-amerikansk territorium til bruk av Sengevæting Butikk og dets tilknyttede selskaper for noen av de formål som er beskrevet heri. I tillegg, fordi Sengevetning Butikk opererer globalt, kan vi også gjøre informasjon vi samler tilgjengelig for verdensomspennende forretningsenheter og tilknyttede selskaper. Ved å gi noen data på nettstedet sengevætingbutikk.com, gir du herved uttrykkelig samtykke til slike overføringer av dataene dine til USA eller andre land.

 

8. I tilfelle fusjon eller salg

I tilfelle Sengevæting Butikk er oppkjøpt av eller fusjonert med en tredjepartsenhet, forbeholder vi oss retten til under alle omstendigheter å overføre eller tildele informasjonen vi har samlet fra Sengevæting Butikk-nettstedet onestopbedwetting.com Nettstedet som del av den fusjonen, oppkjøpet, salg eller annen endring av kontroll.

 

10. Endringer og oppdateringer til denne personvernreglene

Denne personvernreglene kan bli revidert periodisk uten videre varsel til deg, og dette vil gjenspeiles av en “sist endret” dato nedenfor. Vennligst besøk denne siden for å holde deg oppmerksom på eventuelle endringer. Generelt bruker vi bare dine personlige opplysninger på den måten som er beskrevet i personvernreglene i kraft da vi mottok den personlige informasjonen. Din videre bruk av Sengevæting Butikk sengevætingbutikk.com Webside utgjør din avtale om denne personvernreglene og eventuelle fremtidige revisjoner.

For revisjoner av denne personvernpolitikken som kan være vesentlig mindre restriktiv for vår bruk eller utlevering av personlig informasjon du har gitt oss, vil vi gjøre en rimelig innsats for å varsle deg og få ditt samtykke før du implementerer revisjoner med hensyn til slik informasjon.

 

9. Produktomtaler og Kundekommentarer og uttalelser

Alle produktanmeldelser er eiendommen til Sengevæting Butikk. Produktanmeldelser, kundekommentarer og testimonials bør ikke skrives av noen som utgiver en annen. Sengevæting Butikk har rett til eksklusiv rett til å bruke, modifisere eller på annen måte justere, publisere, oversette, reprodusere og / eller distribuere produktanmeldelse, kunde og testimonialer uten samtykke fra brukeren og uten kompensasjon av noen form. Sengevæting Butikk har ingen forpliktelse til å redigere eller fjerne innhold som er lagt opp av en bruker eller tredjepart. Sengevæting Butikk påtar seg intet ansvar eller ansvar for innhold som er oppført av deg eller noen tredjepart.
 

11. Effektiv dato, sist endret

Personvernspolitikken sist endret 1. januar 2019.

TOP
Translate »