FORGOT YOUR DETAILS?

Sengevæting og Nocturnal Enuresis

Bedwetting tips for parents and children


Sengevæting & Nocturnal Enuresis Tips for Barn

Sengevæting, også kalt nattlig enurese er et vanlig problem hos barn og påvirker millioner av barn i USA. Under denne utviklingsstadiet er det viktig å minne barnet om at de ikke er alene. Lær barnet ditt viktigheten av å bruke på badet, heller enn å tro at de har feil. Når barnet ditt forstår, oppmuntrer det dem til å oppnå tørre netter. Husk at barnet ditt aldri skal bli straffet på grunn av sengevæting. Sengevæting er en del av alle barns utvikling. Fokus, støtte og oppmuntre barnet ditt til å få en vellykket behandling.

Fokus: Vær oppmerksom på barnets nattlige enuresis ved å gi støtte og oppmuntring. Å dempe dem kan stresse barnet ditt og få dem til å våtgjøre sengen. Hvis barnet ditt er over en alder av åtte eller uttrykker bekymring for sengevæting, ta kontakt med legen din. Hvis barnet ditt er under 8 år, bruker atferds motivasjon og en sengevæting alarm.

Oppmuntre: Oppmuntre barn til å bruke på badet ved hjelp av vennlige påminnelser eller la notater rundt huset for å minne dem om å gå på potty. Forklarer at bruk av toalettet er en “voksen” aktivitet vil oppmuntre barnet ditt til å bruke toalettet. Involver barnet ditt i oppryddingsprosessen, men gjør det ikke til en straff. Hjelp dem å forstå at rydding er en prosess som kommer med skittent sengetøy eller klær.

Enkel Opprydding: Å ha en enkel opprydding gjør at barnet ditt kan bli involvert. En rask og enkel opprydding lærer barnet ditt å ha god hygiene. Bruk en vanntett madrass pad eller et overlegg for å holde madrassen ren og tørr for en rask opprydding.

Fjern Flekker: Ved å bruke en madrass flekkfjerner, holder arkene og madrassen så god som ny. Barn kan sove i en frisk seng uten urin lukt og flekker.

Støtte: Å ha en enkel opprydding gjør at barnet ditt kan bli involvert. En rask og enkel opprydding lærer barnet ditt å ha god hygiene. Bruk vanntett sengetøy eller et overlegg for å holde madrassen ren og tørr for en rask opprydding.

Ingen Tæring: Beskytt barnets følelser ved å skape et trygt miljø hjemme. Teasing kan stresse barn. Sikre at deres søsken også gi støtte heller enn nedslående dem fra å lykkes med å forklare at sengevæting er en normal og nattlig enurese kan behandles.

CHUMMIE PREMIUM SENGEVÆTING ALARM
BESTSELGENDE
Et utmerket kjøp! Den blir 2 tommelfingeren opp fra meg!!
kr1 499.99
SMART SENGEVÆTING ALARM
BARNEVENNLIG
Det fungerer bra. Dens ‘ lett og bruker vennlig.
kr1 199.99
SHIELD MAX SENGEVÆTING ALARM
MEST PRAKTISK
Anbefaler å stoppe natta Sengevæting ulykker.
kr1 099.99
CHUMMIE ELITE SENGEVÆTING ALARM
OVERLEGEN YTELSE
Et utmerket kjøp! Den blir 2 tommelfingeren opp fra meg!!
kr1 199.99
SHIELD PRIME SENGEVÆTING ALARM
BUDSJETTVENNLIG
Bare virker! Ungen min er Sengevæting.
kr899.99
CHUMMIE PRO BEDSIDE SENGEVÆTING ALARM
MEST KOMFORTABEL
Resultatene er fantastiske. Jeg vil absolutt anbefale det.
kr1 599.99
NEWU SENGEVÆTING ALARM
ØKONOMISK
Den perfekte alarmen for å stoppe Sengevæting.
kr799.99


Sengevæting og Nocturnal Enuresis Tips til Foreldre

Det er mange årsaker til sengevæting fra genetikk til følelsesmessig stress. Foreldre bør forstå at mange barn vil vokse sengevæting slutt, men nattlig enurese påvirker et barns selvfølelse slik behandling er det avgjørende. Her er få ting du kan gjøre for å hjelpe barnet å oppnå tørrhet.

Hjelp Barnet Ditt: Få dem til å forstå at sengevæting eller nattlig enurese er vanlig og ufrivillig.

Begrens Væsker: Begrense væsker noen timer før sengetid, spesielt koffeinholdige drikker, men gjør ikke barnet ditt ubehagelig tørst.

Sengevæting Alarmer: Bruk en sengevæting alarm som de oppdage og hjelpe hjernen lage forbindelser med blæren.

Nattlys: Bruk et nattlys slik at de kan gå på badet på egenhånd om natten.

Barnelege: Kontakt barnets lege dersom de er over 8 år.

Feiding: Sørg for at barnet ditt bruker toalettet før du går i seng.

Vanntett Madrass Pad: Bruk en vaskbar sengepute eller beskyttende sengetøy overlegg for å hindre madrass lukt og flekker.

Madrass Stain Remover: Hold disse hendig å fjerne sengevæting flekker og lukt fra klær.

Støtte: Gi støtte og motivasjon til barnet ditt.

PRISMA DELUXE VATTERT VANNTETT MATTRESS PAD
BESTSELGENDE
Jeg absolutt elsker denne sengene.
$17.99
PRISMA BAMBUS REVERSIBEL VANNTETT MATTRESS PAD
MEST POPULÆRE
Min sønn elsker dette sengetøy og bruker det nattlig.
$19.99
CHUMMIE PRESTIGE REVERSIBEL VANNTETT MATTRESS PAD
BEST VERDI
Stoppet alle flekker fra å treffe min mattress.
$22.99
RUTETE VANNTETT MATTRESS PAD
POPULÆRT MERKE
Det har blitt vasket over 100 ganger og fortsatt ser ny.
$19.99
URIN LUKT KONTROLL VANNTETT MATTRESS PAD
BUDSJETTVENNLIG
Det er en svært rimelig vanntett mattress pad og jeg anbefaler det.
$24.99
URIN STAIN MOTSTANDSDYKTIG VANNTETT MATTRESS PAD
NYSKAPENDE
Min sønn våkner opp uten lenger flekker på mattress pad.
$24.99


Topp 5 Sengevæting og Nocturnal Enuresis Tips for Deep Sleepers

Dype sleepers har en tendens til å sove gjennom natten uten å våkne opp. Sengevæting alarmer med høye lyder og kombinasjon av flere toner, vibrasjoner og lys kan brukes til å vekke dyp sovende barn. Her er Sengevæting tips for dype sviller som kan hjelpe deg å våkne opp barnet ditt.

Sengevæting Alarm: Få en sengevæting alarm med forskjellige varseltoner. En av de mest nyttige sengevæting tips for dype sviller er å investere i en alarm som tilbyr ulike toner ettersom dype sviller tendens til å svare bedre på flere toner. Alarmer som Chummie Premium sengevæting alarm som har flere varseltone hindrer barnet fra å få bruk for en enkelt tone.

Øvelse å Våkne: Når du først får alarmen, øve med barnet ditt hvordan du svarer på alarmen. La barnet ditt ligge i sengen og tenke seg å sovne, late som å utløse alarmen og la barnet stå opp, slå av alarmen og gå til toalettet og kom tilbake til sengs.

Vær Klar Til å Våkne: I begynnelsen kan din dype sovende ikke våkne til alarmen, selv om resten av husstanden vil våkne opp. Du må først våkne barnet ditt og ta ham eller henne på toalettet for å fullføre urinering på toalettet.

Oppbevar Ekstra Klær og Skinn Handy: Forvent ikke umiddelbare resultater. Innledningsvis kan barnet ditt ikke våkne når alarmen utløser, og kan våte sengen. Så å ha et par pyjamas og laken tilgjengelig i armlengde, hjelper deg raskt å forandre barnet ditt og gå tilbake til sengs. Mange foreldre finner dette som en av de mest nyttige nattlige enuresis tips for dype sleepers.

Få en Vanntett Madrasspute: Mens din dype sovende blir vant til å våkne opp, er det en god ide å bruke vanntett overlegg som Chummie Bambus Reversibel Vanntett Madrass Pad. De beskyttende vanntette madrassoverleggene plasseres vanligvis på toppen av det monterte arket for å beskytte arket mot eventuelle urinlekkasje og svette flekker. Til daglig bruk kan du kjøpe vaskbare vanntette overlegg som enkelt kan vaskes i en vanlig last og også få disponibel overlegg for reiser eller å bruke når du har en husgjest. Les ‘Typer vanntett madrass pads’ for detaljert informasjon om ulike typer overlegg.

Få en Madrassflaske Remover: Det er en god ide å få en madrass flekkfjerner for å overvinne urin flekker og utslipp. AMost madrass flekkfjernere kommer i to størrelser – bærbar og full størrelse. Velg den rette hvis du planlegger å reise eller vil bruke den hjemme for å håndtere nattlig enuresis.

Som forelder kan du finne noen eller alle disse sengevæting tips for dype sviller nyttige. Selv om det er ingen rask løsning til sengevæting, prøve ut disse sengevæting tips for dype sviller for å gjøre våkne barnet ditt enklere og håndtere våte senger enklere.

NEED HELP PLACING AN ORDER?

Call us toll free:  (800) 230-6775  Mon - Fri 9am-6pm PST.   email:  [email protected]

30 DAY RETURNS

FREE SHIPPING

PRICE MATCH

SPECIALIST SUPPORT

TOP
Translate »