FORGOT YOUR DETAILS?

Sengevæting Alarm Guide

Father and son sharing stories


Velge en Seng Wetting Alarm

Velge en Seng Wetting Alarm

Velge en seng Wetting alarm for din gutt eller jente er en viktig del av begynnelsen behandling. Med en rekke sengevæting alarmer tilgjengelig velge den perfekte sengevæting alarm kan være vanskelig. Her er hva du bør vurdere før du kjøper en sengevæting alarm.

Type Sleeper: Først og fremst, identifiser hvilken type sovende du har. Noen ganger er alt som trengs en grunnleggende alarm for å hjelpe barnet til å stoppe sengevæting. Imidlertid er det ikke bare ineffektivt å prøve en grunnalarm for de dype sleepers, men også sløsing med tid, penger og innsats.

Bestem Årsak: Identifisere årsaken til sengevæting før du velger en sengevæting alarm. Er det et medisinsk problem eller emosjonelt stress som forårsaker sengevæting eller barnet ditt rett og slett en dyp sovende?

Alarmfunksjoner: En sengevæting alarmer bør ha både vibrasjon og en rekke gode alternativer, for optimale resultater. En sengevæting alarm som bare har en lyd alternativet er ikke ideelt, rett og slett fordi det kan føre til hørsels overnattingen (barnet bli vant til en lyd). Sengevæting alarmer bør gi lyder som er høyt, men ikke skremmende eller skape noen hørselsskader.

Sensortype: Sensor er avgjørende for en alarmenhet. Pass på at det er: ikke-korroderende, metallfritt (mange barn er følsomme overfor sensorer som bruker metallklipp), hypoallerge, myke, gjenbrukbare, myke, effektive og enkle å rengjøre som Chummie IntelliFlex-sensoren.

Sensor Attachment: Sensoren må festes forsvarlig på barnets undertøy, slik at det ikke ved et uhell slipper av om natten. Mange alarmer med låsing av metall er ofte ubehagelige for et barn, og kan komme av hvis barnet er utsatt for å kaste og snu om natten.

Comfort: Når du velger en sengevæting alarm holde ditt barns komfort i tankene. Ved bærbar sengevæting alarm, vurdere om alarmen fester trygt for barnet ditt. Noen alarmer bruker sikkerhetsnåler som kan være optimal måte å sikre alarmenheten på, men sikkerhetsnåler kan være usikre hvis de løsner seg når et barn sover. Hvis du går for en bjelle og pad alarm (natt sengevæting alarm) sørge for at matten ikke er grov og komfortabel nok for barnet å sove på.

Størrelse: De fleste alarmenheter i disse dager er små og lette. En Chummie Premium Sengevæting Alarm for eksempel er 40 prosent mindre enn en kreditt og veier mindre enn
1 oz (uten batterier). En kompakt alarmenhet blir lettere å bære, mens du reiser eller sover også. I nøtteskall, når du velger en sengevæting alarm vurdere faktorer som hastighet og pålitelighet av sensor, alarm holdbarhet, alarmalternativene, sikkerhet, komfort, kvalitet, brukervennlighet, og garanti.

CHUMMIE PREMIUM SENGEVÆTING ALARM
BEST SELLING
Et utmerket kjøp! Det blir 2 tommelen opp fra meg!
kr1 499.99
SMART SENGEVÆTING ALARM
CHILD FRIENDLY
Det fungerer bra. Det er enkelt og brukervennlig.
kr1 199.99
SHIELD MAX SENGEVÆTING ALARM
MOST CONVENIENT
Anbefaler å stoppe natt sengevæting ulykker.
kr1 099.99
CHUMMIE ELITE SENGEVÆTING ALARM
SUPERIOR PERFORMANCE
Et utmerket kjøp! Det blir 2 tommelen opp fra meg !!.
kr1 199.99
SHIELD PRIME SENGEVÆTING ALARM
BUDGET FRIENDLY
Fungerer bare! Min gutt er ute av sengevæting.
kr899.99
CHUMMIE PRO BEDSIDE SENGEVÆTING ALARM
MOST COMFORTABLE
Resultatene er fantastiske. Jeg vil absolutt anbefale det.
kr1 599.99
NEWU SENGEVÆTING ALARM
ECONOMICAL
Den perfekte alarmen til å stoppe sengevæting.
kr799.99


Hvordan en Sengevæting Alarm Works

Sengevæting alarmer anses å være en trygg og effektiv måte å behandle sengevæting (primær nattlig enurese) blant barn. Denne artikkelen gir deg en oversikt over hvordan forskjellige sengevæsker fungerer og deres funksjon generelt. Først og fremst er det tre typer sengevæskealarmer – Wired, Wireless og Bell and Pad alarmer. Sengevæting alarmer jobbe med sine egne verktøy og funksjoner på forskjellige måter.

Fast Seng Wetting Alarm

En kablet sengevækeralarm har to enheter: alarmenheten og en sensor. I en typisk sengevaktalarm er en sensor plassert utenfor barnets undertøy og festet med et bånd eller et annet par undertøy. Når barnet begynner å urinere i søvnen, vil sensoren utløse alarmen til å gå av. (Alarmen er ofte kombinert med både vibrasjoner og lyder, for maksimal effekt.) Alarmen varsler barnet om å våkne opp og gå til toalettet for å fullføre urinering på toalettet. Selv om det er populært og veldig effektivt, bekymrer noen foreldre seg om at barnet deres er festet til ledninger. Vel, alarm enheter som Chummie er utstyrt med unik mikro-prosessor kontrollert teknologi som kutt av strømforsyningen så snart sensoren oppdager urin, og beskytter barnet mot å utvikle hudirritasjon.

 

Trådløst Sengevæting Alarm

En seng fukting alarm trådløs ikke den sensor som er mer utbredt i de kablede alarmer bruk. I stedet for trådløs seng fukte alarmer gjøre bruk av en mikro-ledning som er bygget inn i en maskinvaskbare matte eller undertøy og en liten sender som kobles til buksen. Fordi alarmen er stille, er kun brukeren oppmerksom når alarmen går av.

 

Bell og Pad Sengevæting Alarm

Et barn sover i utgangspunktet på fuktig mottakelig matte eller pute som er koblet til alarmenheten plassert på sengen. I stedet for utsiden sensoren oppdager matta urinen og utløser alarmen som vekker barnet og varsler ham eller henne om å gå til toalettet for å fullføre urinering. Sengevæting alarmer fungerer på samme psykologiske prinsipp som behavioral conditioning. Ved hjelp av alarmen på daglig basis, vil det hjelpe barnets hjerne å knytte trang til å urinere med å våkne opp. Over tid vil han eller hun kunne våkne opp uten at alarmen utløses og bruke toalettet, og til slutt vil han eller hun ikke lenger trenge alarmen!


Viktige Egenskaper av en Seng Wetting Alarm

Hvis du har en sengevæting barn, og tenker på å kjøpe en enuresis alarm, vil du kanskje vurdere noen viktige funksjoner i en sengevæting alarm som er en må ha. Her er en rask, men detaljert liste over viktige trekk ved sengevæting alarmer som er viktig.

  • Sensortype: Mange barn er ofte allergiske eller følsomme overfor noen gamle sensorer som er avhengige av et metallklipp for å utløse en alarm. Det er viktig å vurdere at disse materialene ofte ruster over tid.
  • Alarm Pålitelighet: Sengevæting alarmer reagerer på urin, og ikke svette. Ofte reagerer sensorer feilaktig på svette, noe som utløser alarmen. Dette medfører forstyrrelser for alle involverte, da det kan være en anstrengende prosess å groggly få et barn ut av sengen, bare for å innse at det ikke var på grunn av vannlating som utløser alarmen.
  • Alarm Funksjoner: Lyd og vibrasjoner er viktige funksjoner i en sengevæting alarm system. En alarm bør tilby både vibrasjon og en rekke lydalternativer, slik at det ikke fører til hørbar innkvartering (barn blir vant til en lyd). En enkelt tone vil ikke være effektiv når du våkner dyp sovende. De sengevæting alarmer bør gi lyder som er høyt, men ikke skremmende eller skape noen hørselsskader.
  • Sensor Attachment: Sensoren må festes fast på barnets undertøy, slik at det ikke ved et uhell slipper av om natten. Alarmer med låsene i metall er ofte ubehagelige for et barn, og kan komme av hvis barnet er utsatt for å kaste og snu om natten.
  • Brukervennlighet: Fordi et barn trenger for å kunne operere alarmen, er det avgjørende at sengevæting alarm er enkel å bruke.
  • Lett å Rengjøre: Velg en alarm som enkelt kan rengjøres. Noen sensorer som bruker metallklemmer krever en nattlig ritual om å rengjøre metallet med en tannbørste. Nyere teknologi bruker fleksible sensorer som er laget av silikon som IntelliFlex sensorer som er bedre og mer komfortable.
  • Kostnad: Sengevæting alarmer varierer i pris, så det er viktig å vurdere priser, sammen med alarm funksjoner og fordeler. Typisk sengen bewetting alarmer i den høyere enden av spekteret har en tendens til å inneholde flere funksjoner, og de har en tendens til å gi bedre resultater.
  • Batterier: Batterier er ofte den skjulte kostnaden for et produkt, men de fleste sengevæting alarmer vanligvis kommer med sine egne batterier og bruker vanlige batterier, bør behov for ekstra batterier oppstår.
  • Garanti og Støtte: Det er viktig å vurdere hvilke typer garanti og støtte som selskapet tilbyr, slik at kunden kan føle seg som om de er inkludert i noen / alle henvendelser.


Typer av Sengevæting Alarmer

Sengevæting alarmer er en av de mest effektive behandlingstilbud for enurese eller barnet inkontinens. Sengevæting alarmer er klinisk prvcen å stoppe sengevæting og i noen tilfeller enda mer effektive enn reseptbelagte medisiner. Vanligvis er sengevæting alarmsystemer brukes med barn som er minst 4 år. Det er mange forskjellige modeller, stil og typer av sengevæting alarmer, men de fleste av disse alarmene kan klassifiseres i tre kategorier diskutert her. Foreldre må undersøke nøye hvilke typer sengevæting alarmer tilgjengelig som hver har sine fordeler og funksjoner.

Fast Sengevæting Alarmer

Kablede alarmer bruker en sensor som er koblet til en lydvibrerende alarmenhet gjennom en ledning til barnets undertøy. Ledningen løper under barnets pyjamatopp, eller den er klippet til toppen nær skulderen. Disse alarmene reagere raskt på urin og varsle foreldre og barn av en sengevæting hendelse.

 

Bell og Pad Sengevæting Alarmer

Alarmsystemet for bell og pute krever ikke at alarmenheten er koblet til bedwetteren. Barnet sover i utgangspunktet på en fuktighetsfølsom matte eller puten plassert under sengetøyet som er koblet til alarmenheten plassert på sengen. Disse alarmer gir maksimal komfort og bekvemmelighet. De tar litt lenger tid å oppdage urin.

 

Trådløs Sengevæting Alarmer

Trådløse sengevæting alarmer også finnes for de enkeltpersoner som ikke er så ivrig på å bruke ledninger. En trådløs sengevaktalarm bruker ikke sensoren som er mer utbredt i de kablede alarmer. I stedet bruker trådløse sengevæksalarmene en mikroledning som er bygd inn i et maskinvaskbart undertøy og en liten sender som forbinder buksene. Fordi alarmen er stille, er kun brukeren oppmerksom når alarmen går av. Dette er tre hovedtyper av sengevæting alarmer der ute som kan hjelpe barnet ditt få tørrhet. Mens du undersøker disse forskjellige typer alarm, behold barnets preferanser, hans eller hennes sikkerhet, kvaliteten på en alarm, dens pålitelighet og effekt i tankene. Hvis du trenger hjelp lese artikkelen “Hvordan Velge en Seng Wetting Alarm.”

NEED HELP PLACING AN ORDER?

Call us toll free:  (800) 230-6775  Mon - Fri 9am-6pm PST.   email:  [email protected]

30 DAY RETURNS

FREE SHIPPING

PRICE MATCH

SPECIALIST SUPPORT

TOP
Translate »