FORGOT YOUR DETAILS?

Nighttime Sengevæting

Nighttime bedwetting


Nighttime Sengevæting hos Barn

Endre våte ark og skittent pyjamas er frustrerende for både foreldre og barn med sengevæting problem. Selv rapportert å finnes i 5 til 7 millioner amerikanske barn, sengevæting, i motsetning til allergi eller andre vanlige barndommen problemer, er ikke diskutert utenfor hjemmet. Hemmelighold og sosiale awkwardness rundt sengevæting gjør problemet tøffere for de unge bedwetters og deres foreldre.

Når Nighttime Sengevæting er en Bekymring
Mange barn fortsetter å våte senger selv etter pottetrening – den siste fasen av blærekontroll. Vanligvis betraktes sengevetting som et problem etter en alder av 5 eller 6 år, og de fleste barneleger kan ikke diagnostisere problemet til 6 år. Men hvis du eller sengevæting barnet føler at sengevæting er blitt et problem, ta kontakt med ditt barns barnelege.

Hva er Årsaken til Nighttime Sengevæting?

 • Nighttime Sengevæting er arvelig, er at en forelder eller en første relative hadde sengevæting da de var yngre
 • Noen barn har små blære som ikke kan holde stor mengde urin
 • Noen barn opplever en forsinket blæremodning, noe som betyr at hjernen og blæren ikke har lært å kommunisere med hverandre under søvnen, bare ennå.
 • Barn, som er dype sviller, kan ikke gjenkjenne en full blære.
 • Noen barn ikke produserer nok ADH (antidiuretisk hormon), hormonet ansvarlig for å bremse ned natta urinproduksjonen.
 • Noen barn ikke produserer nok ADH (antidiuretisk hormon), hormonet ansvarlig for å bremse ned natta urinproduksjonen.
 • Sengevæting kan stamme fra medisinske problemer som for eksempel urinveisinfeksjoner, søvnapné, diabetes, ryggmargsproblemer etc. Men Web MD melder at “sengevæting som er forårsaket av medisinske problemer er genuint sjeldne -. 3% av tilfellene eller mindre”
 • Følelsesmessig stress som følge av flytting, død av kjære, separasjon eller skilsmisse for foreldre, mobbing, ny skole eller sosiale miljøet er også kjent for å utløse sengevæting.

Hva Du Kan Gjøre

 • Gi tilbakemelding. Snakk med sengevæting barnet og fortelle ham eller henne at det er mange flere barn der ute som vender mot sengevæting, og at han eller hun er ikke alene.
 • Fortell dem om sengevetting går i familien.
 • Snakk med barnets barnelege slik at han / hun kan vurdere årsaken, tilby et behandlingsforslag og spore barnets fremgang.
 • For å unngå forstoppelse øker væsken og fiberinntaket. Begrens imidlertid barnets væskeinntak få timer før barnet går i seng.
 • Oppmuntre sengevæting barn til å bruke badet før du går til sengs.
 • Få en Sengevæting Alarm. Disse alarmer advarer barnet ditt om å bruke toalett, og gradvis forutsette at de våkner, bruker toalett og tørker. Sjekk ut Chummie Premium Sengevæting Alarm som er utstyrt med en dråpe deteksjonsteknologi. Velg mellom bærbar sengevæting alarmer, nattbord sengevæting alarmer og trådløse sengevæting alarmer. Besøk vår beste sengevæting alarm side eller sammenligne sengevæting alarmer for mer informasjon.
 • Prøv noen blærestrekkøvelser.
 • Bruk sengevæske bleier.
 • Bruk en vanntett madrasspute. Fire populære varianter inkluderer quiltede vanntette madrasser, reversible vanntette madrasser, bambus vanntette madrasser og engangs vanntette madrasser. Madrass pads kommer i forskjellige størrelser. Husk å sammenligne vanntette madrasser før du kjøper en.
 • Lager opp pull-ups og et par klær for en rask endring.
 • Tilbyr insentiv som et leketøy for tørre netter.

CHUMMIE PREMIUM SENGEVÆTING ALARM
BESTSELGER
Et utmerket kjøp! Det blir 2 tommelen opp fra meg!
kr1 499.99
SMART SENGEVÆTING ALARM
BARNEVENNLIG
Det fungerer bra. Det er enkelt og brukervennlig.
kr1 199.99
SHIELD MAX SENGEVÆTING ALARM
MEST PRAKTISK
Anbefaler på det sterkeste å stoppe ulykker ved nattvann.
kr1 099.99
CHUMMIE ELITE SENGEVÆTING ALARM
OVERLEGEN YTELSE
Et utmerket kjøp! Det blir 2 tommelen opp fra meg!
kr1 199.99
SHIELD PRIME SENGEVÆTING ALARM
BUDSJETTVENNLIG
Fungerer bare! Min gutt er ute av sengevæting.
kr899.99
CHUMMIE PRO BEDSIDE SENGEVÆTING ALARM
MEST KOMFORTABEL
Resultatene er fantastiske. Jeg vil absolutt anbefale det.
kr1 599.99
NEWU SENGEVÆTING ALARM
ØKONOMISK
Den perfekte alarmen til å stoppe sengevæting.
kr799.99


Nattensengevann i Tenåringers

Ta tilfelle av Mario, en 15 år gammel, Rockford high student, er smart og aktiv. Likevel finner han det vanskelig å få venner eller gjøre det bra i skolen. Han er stadig på vakt for å hindre vennene i å oppdage hans hemmelighet – Mario får stadig sengen sin våt. Det er helt ufrivillig, men det skjer, fordi han sover så godt at ingenting kan vekke ham opp.

Selv om det er mindre utbredt i tenåringer, viser statistikken at “to til fem prosent av barn, eller ett barn per klasse, fortsetter å vaske sengen sin.” Men bare fordi Mario og andre tenåringer som han ikke har oppnådd nattetørhet, betyr det ikke at det er noe galt med dem.

Her er noen vanlige årsaker som kan forårsake nighttime sengevæting i tenårene:

 • Nattens sengevetting går i familien, det vil si at den er arvelig
 • Noen tenåringer har liten blæres (i henhold til barns helsenettet “normalt ungdoms størrelsen er 12 til 16 unser urin”) som ikke kan holde store mengder urin
 • Noen tenåringer er dype sveller og har ingen blærefølelse om natten
 • Mangel på ADH (antidiuretisk hormon, eller ADH) hormonet som konsentrerer urinen slik at nyre ikke gjør for mye av det
 • Fysiske årsaker som forstoppelse, UTIer
 • Følelsesmessig stress som oppstår i bevegelse, død av kjære, separasjon eller skilsmisse for foreldre, mobbing, ny skole eller sosiale miljøet er også kjent for å utløse sengevæting

Noen nyttige ideer for natta sengevæting tenåringer

 • Tøm blæren din før du går og legger deg. Sett om nødvendig et tegn på veggen eller sett på en påminnelse på telefonen
 • Prøv å ikke ta for mye væske, spesielt koffeinholdige drikker, to timer før du går i seng
 • I løpet av dagen, når du er hjemme og føler lyst til å tisse, før du går i urinering, gå til soverommet ditt, legg deg ned i sengen din og la det ut som om det er sengetid. Gjenta for deg selv at dette er hvordan blæren føles om natten når det signaliserer deg å bruke toalett.
 • Få en enhetssalarm – en som kombinerer vibrasjon og lyd. Alarmer er rapportert å være mest effektive behandling for sengevetting. De fleste moderne alarmer er svært fuktfølsomme, (som sengevæting alarm Chummie Premium, som kommer med en sensor som kan oppdage urin fra første dråpe), kompakt og lett.

Enuresis alarmer hjelper deg med å etablere en forbindelse mellom hjernen og blæren, og gradvis hjelper deg å tørke

 • Ikke gå glipp av leirer, slumpartier eller sleepovers. Ta medisiner som kan hjelpe deg med å øke blærekapasiteten midlertidig eller redusere urinproduksjonen. Ta kontakt med legen din før du tar noen medisiner, og gjør ikke medisiner til en vane som de har bivirkninger, og ikke nødvendigvis stoppe sengevæting.
 • Snakk med legen din for å utelukke eventuelle medisinske problemer, og å diskutere en behandlingsplan
 • Søk foreldrenes hjelp hvis du ikke kan våkne på egen hånd


Nighttime Sengevæting Myter og Fakta

Nighttime sengevæting eller nattlig enurese er en vanlig barndom problem for nesten 7 millioner barn i US-og over 100 millioner barn over hele verden. Likevel, det er mange misoppfatninger om sengevæting. Vi har satt sammen en liste over noen vanlige myter og fakta om sengevetting.

Nighttime Sengevæting Fakta

Nighttime Sengevæting er vanlig blant barn.
Barnet ditt er ikke den eneste som vasker sengen om natten. Ifølge amerikaneren for barne- og ungdomspsykiatri “våtnet 15 prosent av barna sengen etter tre års alderen.” Studier viser også at barn over 5 år noen ganger våt sengene sine. Men hvis et barn wets mer enn 2-3 ganger per måned, bør du konsultere barnelege.

Barn tar tid å utvikle blærekontroll.
Blærekontroll er kompleks og varierer med hvert barn. Web MD ekspert Barnelege Dr. Hansa Bhargava, sier: “15% av 5-åringene faktisk har sengevæting! De fleste barna er klar over sin blære på dagtid i en alder av fire, men mange av barna er ikke klar over blæren om natten til de er omtrent 7 eller så. ”

Nighttime Sengevæting er vanligere blant gutter enn jenter.
Gutter er dessverre påvirket mer enn jenter, når det kommer til sengevæting – nesten dobbelt så mye.

Nighttime Sengevæting er vanlig i dype sviller.
Sengevæting er ikke alltid en følelsesmessig eller et medisinsk problem. Det er mange ganger et problem å sove så dypt at du ikke har noen blærefølelse.

Nighttime Sengevæting er ikke mitt barns skyld. 
Bedwetting er IKKE ditt barns feil, så ikke straffe barnet ditt for noe som er utenfor hans / hennes kontroll. Ikke vis dine frustrasjoner til barnet ditt da det vil påvirke hans / hennes sosiale oppførsel og s akademiske prestasjoner på skolen.

Nighttime Sengevæting er forårsaket av forstoppelse.
Forstoppelse er blitt rapportert å være en av de viktigste faktorene for sengevæting. Dr, Hansa Bhargava, på nettet MD sier, “En full tarm kan faktisk påvirke blærens evne til å beholde urinen eller ha blærekontroll om natten. Så mer vann, mer frukt og grønnsaker, vil hjelpe forstoppelsen og så selvfølgelig , hjelpe sengevæting også.”

Nighttime Sengevæting er arvelig. 
Enuresis (sengevetting) går i familien. Sannsynligheten for at barnet ditt fuktet sengen økes betraktelig hvis du våt sengen når du var yngre. Studier viser at tre av fire barn som lider av sengevæting har en familiehistorie med enurese.

 

Nattens sengevetting Myter

Den enkleste løsningen for å natta sengevæting er medisinering. 
Ingen medisiner stopper enuresis. De behandler bare symptomene. Sengevæting alarmer er vanligvis foretrukket mer enn medisiner fordi sengevæting alarmer ikke har noen skadelige bivirkninger. Medisinering for sengevæting gir en midlertidig løsning (for eksempel når barnet ønsker å gå til en venninne eller til en leir), men når medisinen er stoppet, tilbakefall barnet tilbake til hans / hennes gamle vaner med å tisse i sengen.

Å drikke mindre væske før sengetid vil stoppe natta sengevæting. 
Når man drikker mindre væske før sengetid kan resultere i mindre volum av urin som blir spredt, vil det ikke stoppe sengevæting helt. Årsaken til sengevæting er ikke væsker som blir konsumert, men heller fordi barnet ikke erkjenner behovet for å urinere ennå.

Mitt barn er for lat til å stoppe natta sengevæting
Barnet ditt er ikke lat hvis det er sengevæting. Ingen liker å våkne opp i en våt seng hver morgen. Det er mulig at barnet ditt har en liten blære og ikke kan holde urinen hele natten. Det tar tid for hjernen å utvikle forbindelsen med blæren for å indikere at han / hun trenger å våkne opp og ikke våte sengen.

Straffen vil hjelpe barnet mitt med å stoppe nattvannet
barnet ikke sengevætere med vilje. faktisk, han / hun har ingen kontroll over sengevæting. Straffe barnet ditt kan faktisk føre til skadet selvtillit, og gjøre ham skuffet i deg.

Stress fører natta sengevæting
Nighttime sengevæting er ikke forårsaket av stress. Hvis barnet ditt plutselig begynner sengevæting en natt, er det ikke fordi han / hun er stresset på skolen eller sport, men fordi de har en liten blære eller genetikk eller noen andre ting som forårsaker dem til sengevætere.

Mitt barn vil vokse natta sengevæting
Dette kan være sant hvis barnet ditt er under 4 år. Eldre barn trenger imidlertid hjelp. Tålmodighet, utholdenhet, positiv forsterkning og en bevist sengevæting behandlingssystem vil hjelpe barnet ditt overvinne Sengevæting fort. Sengevæting alarmer er klinisk bevist å stoppe sengevæting hos barn.


Impact of Nighttime Sengevæting

Å vaske sengen om natten kan være svært forstyrrende for barn. Studier har funnet ut at sengevettende barn har lavere selvtillit, et mindre selvbilde, og en følelse av å være “forskjellig” fra andre. Den største frykten, sannsynligvis for unge bedwetters, er frykten for å bli oppdaget av sine jevnaldrende. De lever med den konstante byrden på å bli mobbet og retet hjemme og på skolen, og står ofte overfor problemer med å få venner, eller gelling i et sosialt miljø og utfører i skolen.

Barn som lider av natta sengevæting kan finne det vanskelig å diskutere sin situasjon hjemme eller til og med en nær venn. Det konstante sosiale presset fører til en forfallsmoral og lav selvtillit, som i siste instans påvirker det generelle velvære negativt. Problemet blir dobbeltvekst hvis foreldrene reagerer forvirrende mot barnets fuktighet. I mangel av foreldrenes støtte kan barn ofte bli trukket tilbake og engstelig, og de kan nekte å samhandle og være sosiale i de fleste situasjoner.

Som foreldre er det viktig for deg å beskytte barnets følelser og innrømme tillit. Sørg for at barnet ditt forstår at sengevett er et vanlig barndomsproblem, og at han eller hun ikke er den eneste som væser sengen. Del statistikken – studier viser at så mange som 5-7 millioner amerikanske barn lider av sengevetting.

Foreldre skyld og kritikk kan øke angst hos barn som gjør barnet mer tilbaketrukket og motløs. Barnet kan føle at noe er galt med ham eller henne. Å se positive resultater, utdanne deg selv og barnet ditt om sengevæting, og jobbe med ham eller henne til å utvikle en behandlingsplan som kan hjelpe barnet ditt komme over sengevæting.


Behandling Nighttime Sengevæting

Hvis du har en sengevæting barn, sjansene er du allerede på tærne for å finne en sengevæting løsning. Vel, som du og din bedwetter barnet trå stien til tørrhet, vi er her for å tilby deg en rask oversikt over noen av de vanligste, men effektive tips for å løse sengevæting.

 • Hold en fane på hva barnet ditt bruker før du legger deg til sengs.
  Fortell ditt bedwetter barn for å unngå å drikke noe som inneholder koffein, og bare fordi han eller hun ikke drikker kaffe, betyr det ikke at barnet ditt ikke bruker koffein. Te, brus, energidrikker og til og med de elskede sjokoladeene kan inneholde litt kaffe.
 • Oppmuntre barnet til å urinere ofte i løpet av dagen
  Et bedwetter barn bør urinere så ofte som 10 til 12 ganger i døgnet for å regelmessig tømme blæren.
 • Invester i sengevæting alarmer
  En Sengevæting alarm er den mest effektive for å sengevæting behandling og løsning. Ifølge National Kidney Foundation, “50% til 70% av tilfellene av enurese responderer på behandling med disse fuktighet alarmer.” Fuktigheten mottakelig sensoren på alarmen ber sengevæting alarm så snart barnet pees. Det varsler barnet ditt til å våkne og avslutt med å urinere i toalettet.

Hvis barnet ditt er en dyp sovende, kan du våkne ham eller henne for de første par nettene. Gradvis vil bedwetter barnet lære seg å våkne uavhengig når alarmen lyder, og etter noen uker vil barnet lære seg å våkne uten alarmen.

 • Følg en streng tarmrutine
  Mange studier viser at forstoppelse er sentral pådriver for sengevæting. Sørg for at barnet ditt passerer mykt pudding-lignende avføring hver dag. Hvis du føler at barnet ditt er forstoppet, øker væsken, fiberen, og spør også barnets barneleger hvis du kan bruke noen avføringsmidler.
 • Få medisinering
  I noen tilfeller kan legene ordinere medisiner. Medisinering ikke behandle sengevæting permanent; det stopper bare midlertidig det. I de fleste tilfeller foreskriver legene medisiner for å bygge opp antidiuretisk hormon eller ADH som reduserer mengden urin som produseres om natten eller for andre medisinske problemer som kan forårsake sengevetting. Du kan også bruke medisinering for sporadiske formål som sleepovers eller slummer fester.
 • Adressering av ethvert underliggende psykologisk problem
  Noen ganger kan en Sengevæting barn kan sengevætere etter å ha vært tørr i flere måneder. Hvis det er tilfellet, vil du kanskje vurdere eventuelle sosiale eller miljømessige endringer som en ny skole eller nye hendelser i familien, for eksempel ankomst av en ny baby eller separasjon eller skilsmisse fra foreldre. Tilbyr forsikring og tilbringe mer tid med barnet ditt kan hjelpe i å ta opp spørsmålet og løse sengevæting.


Hva Forårsaker Nattesengevæske

Det er ikke helt forstått hva som forårsaker natte sengevæting eller hvorfor barn sengevætere om natten. Enkelt sagt sengevetting er den utilsiktede gjennomføringen av urin under søvnen. Det er normalt for spedbarn og småbarn å våte sine senger, men barn oppnår litt blærekontroll ved 4 år. De oppnår vanligvis dagtidskontroll først og deretter til slutt får nattblære Men mange barn fortsetter å våte senger over 5 eller 6 år. Det er mange grunner som bidrar til nighttime sengevæting.

Grovt nattlig Sengevæting kan deles inn i primær nattlig enurese og sekundære nattlig enurese. Når et barn våger sengen uten pause siden tidlig barndom kalles det primær nattlig enuresis. På den annen side begynner sekundær nattlig enuresis igjen etter at barnet har vært tørt om natten i minst seks måneder.

Hvis et barn som lider av primær nattlig enuresis ikke føler seg blærefølelse under søvn og ikke våkner opp for å urinere på toalettet, det er det som forårsaker sengevetting.

Hva forårsaker nighttime sengevæting (Primary nattlig enurese) kan være et resultat av en kombinasjon av faktorer. Årsaken skyldes sannsynligvis en eller en kombinasjon av følgende:

 • Barnet ditt har en liten blære som ikke kan holde urin hele natten.
 • Barnet ditt opplever en forsinket blærekontroll.
 • Barnet ditt er en dyp sovende og forstår ikke når han eller hun begynner å urinere i søvnen.
 • Barnet ditt har uregelmessig dagtid toalettvaner. Barnet ditt bør bruke toalettet minst fem til syv ganger om dagen, men mange barn ignorerer enten deres behov for å urinere eller bare holde på å urinere så lenge de kan. Hvis du oppdager at barnet ditt krysser bena, squirming eller huk, er det sannsynligvis på tide å minne dem om å urinere.

Sekundær nattlig enuresis kan indikere et medisinsk eller følelsesmessig problem. Et barn med sekundær nattlig enuresis kan ha andre symptomer som dagens vanning. Psykologisk stress slik som ankomsten av en ny søsken, flytting, skilsmisse av foreldre eller gruppepress kan alle bidra til sekundær sengevæting.

Nå som du vet hva som forårsaker sengevæting, er det viktig å vite at det er sengevæting behandlingstilbud tilgjengelig for å hjelpe foreldre og barn. Disse inkluderer sengevæting alarmer, medisiner og mer.

NEED HELP PLACING AN ORDER?

Call us toll free:  (800) 230-6775  Mon - Fri 9am-6pm PST.   email:  [email protected]

30 DAY RETURNS

FREE SHIPPING

PRICE MATCH

SPECIALIST SUPPORT

TOP
Translate »