FORGOT YOUR DETAILS?

Sengevæting Solutions

Bedwetting boy with watch


Sengevæting Solutions: Sengevæting Kits vs. Sengevæting Alarmer

Fra sengevæting alarmer til sengevæting medisiner, vanntett madrass pads, sengevæting bleier, vibrerende klokker og urin & madrass flekkfjernere, er det stort utvalg av sengevæting løsninger. Selvfølgelig kan det bli overveldende, så mens du gjør din forskning på de ulike sengevæting løsninger, vurdere å se etter en sengevæting alarm kit. De fleste merker tilbyr forrett og kombinasjons sengevæting alarm kits som har relaterte produkter. Så hvorfor bør du nettopp kjøpe kit?

For nybegynnere, sengevæting alarm kits er mer inkluderende. De fleste merkene setter alle viktige elementer i et sett, slik at du ikke bruker tid på å lete etter hvert element enkeltvis. For eksempel En Chummie Premium Sengevæting Alarm Starter Kit har alarmen, Comfy-Armband å feste sensoren til barnets arm om natten og dermed øke komfort. Startsett vanligvis tilby deg alt må ha elementer for å komme i gang med sengevæting behandlingsopplegg. Annet enn start kits, noen merker gi en kombinasjon kits som har ulike produkter relatert til sengevæting alarm du kjøper. For eksempel Noen kombinasjonssett kan tilby deg produkter som vanntett madrasser eller vibrerende klokke.

Du kan også ha mulighet til å kjøpe et tilbehørssett som inneholder alt nødvendig tilbehør du trenger for å holde alarmen i orden. En sengetøy kit kit kan være nyttig i tilfelle du trenger en sengevæting løsning som en vanntett madrass å håndtere det skitne laken og klær, mens barnet lærer å svare på sengevæting alarm. Sengevæting Alarm Pakkene er en god måte å spare tid, energi og penger.

Velge en Sengevæting Watch

Sengevæting klokker, noen ganger også kalt en pottetrening vibrerende klokke brukes til å minne barna å gå på toalettet. De er en løsning for fuktighet på dagen. Ofte glemmer barn å bruke til bad om dagen. Dette er en vennlig påminnelse om at hver gang alarmen ringer på klokken, kan barna bli fortalt at det er på tide å gå på toalettet. Sengevæting klokker (pottetrening ur) er en diskret idiotsikker måte å potty trene dem til å gå på do på egen hånd. Klokka er satt av voksne med ulike intervaller for å minne barnet om å bruke på badet. Bestemme på hvilke sengevæting løsning for å få for ditt barns dagtid enurese kan være litt taxing. Derfor følgende punkter forklarer hvordan du velger den beste sengevæting watch (best pottetrening klokke) for barnet ditt.

Vibrerer for skjønn: Et barn vil ikke varsle alle i en klasse eller under en sovende, så en vibrerende funksjon er svært viktig for de hendelsene når barnet ditt har skjønn.

Lyder: Lyd og volum må være høyt for foreldre og barn å bli varslet når det er på tide å bruke på badet.

Fleksibilitet til å velge forskjellige tider: Avhengig av hvor ofte et barn skal bruke bad. Sløyfe-funksjonen er satt for hver to timer, og smart funksjon registrerer baderomsbatteriene. Looping-funksjonen, lar klokken pipe hver 2. time for å varsle barnet ditt.

Komfort: Ulike bånd av gummi, latex, silikon eller lær.

Lett å lese: Bør ikke ha for mange knapper og lett nummerering og lettering for enkel lesbarhet. Jo færre kontroller det har det bedre.

Batterilevetid: En lengre batterilevetid for langvarig holdbarhet.

Lett å åpne: Det skal være lett å åpne for å bytte batterier.

Tamper Proof: Barn bør ikke deaktivere eller tilbakestille alarmer alene.

Sjekk ut Potty Training Vibrating Watches som er sterkt anbefalt av våre spesialister.

Anbefalt Sengevæting Solutions

Har du nylig kjøpt eller planlegger å kjøpe en sengevæting alarm? Vel, som du gjør investeringen kan det være nyttig å kjøpe sårt tiltrengt sengevæting alarm tilbehør som kan komme til nytte. Avhengig av alarmen du kjøper, kan du bestemme hvilke sengevæting alarm tilbehør du måtte trenge.

Spare Sensor: Hvis du kjøper et kablet alarm, er en ledig sensor en av de viktigste sengevæting alarm tilbehør, spesielt hvis du får et klipp sensor som krever rengjøring med en tannbørste. Du må sørge for at sensoren fungerer som den skal, fordi hvis sensoren ikke er rengjort ordentlig, vil den ikke oppdage urin og behandlingen vil ikke fungere.

Ekstra Mat: I tilfelle du kjøper en sengevæting alarm bed-side, bør du vurdere å kjøpe en ekstra matte, for en rask endring av mat uten å gå gjennom bryet med å rydde opp i midten av natten eller for å erstatte en skadet og mistet matte.

Reservebatteri Dører: Spare batteri er en annen nyttig sengevæting alarm tilbehør å ha i tilfelle den opprinnelige batteriet dør bryter eller blir borte.

Bleier: Hvis du kjøper en sengevæting alarm, kan du ønsker å kjøpe flere bleier i tilfelle barnet tisser mer enn et par ganger, eller hvis du ikke har tilgang til vaskeri på en daglig basis.

Armbånd: Hvis barnet ikke liker alarmen være godt festet til hans eller hennes skjorte, så armbåndet vil definitivt vise seg å være en av de mest praktiske sengevæting alarm tilbehør du vil kjøpe. Du kan ganske enkelt plassere alarmenheten i armbåndet og bryte armbåndet rundt barnets arm.

Ekstra Batterier: Batterier er de vanligste, men sannsynligvis et av de mest nyttige sengevæskerens alarmtilbehør. De fleste sengevæting alarmer er utstyrt med batterier. Så, avhengig av hvor fort batteriet på sengevæting alarm blir oppbrukt, kan du holde et par ekstra batterier hendig. Den gode nyheten er at de fleste alarmer bruker vanlige batterier, slik som AAA-batterier.

NEED HELP PLACING AN ORDER?

Call us toll free:  (800) 230-6775  Mon - Fri 9am-6pm PST.   email:  [email protected]

30 DAY RETURNS

FREE SHIPPING

PRICE MATCH

SPECIALIST SUPPORT

TOP
Translate »