FORGOT YOUR DETAILS?

Ved Hjelp av en Sengevæting Alarm

Bedwetting alarms attached onto a boy's pajama top


Klinisk Effektiviteten av en Sengevæting Alarm

Mange foreldre med barn som lider av sengevæting eller primær nattlig enurese er ofte fortalt at det barnet vil til slutt vokse sengevæting, og det er sant for mange barn. Selv statistikk viser at “opp til 2% av voksne” har sengevæting. Imidlertid er sengevæting ikke tilfeldig og ofte påvirker et barns sosiale liv og selvtillit. Hvis barnet ditt er 6 eller 7, og legger deg til senga noen ganger i en uke, bør du snakke med barnets barnelege om mulige behandlingsalternativer. Sengevæting alarmer er bevist å være klinisk effektive for å stoppe sengevæting og i mange tilfeller enda mer effektivt enn medisinering.

Sengevæting alarmer er en av de sikreste behandlingstilbud og har eksistert i mange år. Konseptet med å bruke en alarm som gir lyd når et barn våts i sengen, ble først introdusert i 1938. Sengevettningsalarmen har vist seg å være den mest effektive behandlingen for nattlig enuresis. Sammenlignet med andre ferdighetsbaserte eller farmakologiske behandlinger har bed-wetting-alarmen en høyere suksessrate (75 prosent) og en lavere tilbakefallshastighet (41 prosent).

Sengevæting alarmer bruke atferds condition for behandling av sengevæting. Målet med sengevæting alarmer er å trene barnets hjerne å våkne opp når alarmen går av og avslutt urinere på toalettet. Barnet lærer seg gradvis å våkne opp før alarmen går av og holde seg tørr gjennom hele natten.

Det finnes mange typer sengevæting alarmer -wired, trådløse og bjelle og pad. Hver type alarm bruker en fuktighetsfølsom sensor for å oppdage urinen umiddelbart, utløse alarmen, og varsle barnet om å våkne opp og fullføre urinering på toalettet. Barn begynner vanligvis å våkne opp i løpet av 4 til 6 uker, og innen 12-14 uker begynner barnet å våkne på egen hånd eller holde urinen gjennom natten.

Sengevæting alarmer krever engasjement og tålmodighet fra barnet og foreldre til å være vellykket. Vanligvis Sengevæting alarmer ta opptil 2-3 måneder for å stoppe sengevæting, og i motsetning til Sengevæting medisiner, trenger sengevæting alarmer ikke har noen store bivirkninger.

Sengevæting medisiner er feilaktig antas å stoppe sengevæting permanent. Hvis barnet ditt er på medisiner, vil han eller hun sannsynligvis oppleve et tilbakefall når medisinen er stoppet. Selvfølgelig kan det være et tilbakefall med behandlingen gjennom bedwetting alarmer, men generelt er tilbakefallshastigheten mye mindre sammenlignet med medisiner. Det er tilrådelig å bruke en sengevæting alarm med lyd, vibrasjon, og flere varseltoner som sengevæting alarm Chummie, for daglig bruk. Mens du kan la barnet ta medisiner av og til for sleepovers, leirer eller reiser. Sengevæting medisiner kan hjelpe i en sosial situasjon som overnattinger, men er vanligvis en siste utvei, ifølge American Academy of Pediatrics. De er vanligvis ikke anbefalt for barn yngre enn 5 år.


Sammenligning Typer av Sengevæting Alarmer

Sengevæting alarmer kommer i flere stiler og varierer i pris avhengig av funksjonene de tilbyr. Den grunnleggende forutsetningen for å bruke en sengevæting alarm er å trene sengevæting barnets hjerne å våkne opp og bruke badet før alarmen går. I 1938 ble det introdusert ideen om å bruke en alarm som utstråler lyd når et barn våkner sin seng. Siden da har alarmsystemer utviklet seg enormt. De fleste moderne alarmer som Chummie Premium Sengevæting Alarm er utstyrt med lyd, lys, vibrasjoner og fuktighet følsom sensor som silisium IntelliFlex Sensor som kan oppdage urin fra første slipp, og aktivere alarmen til å våkne opp barnet .

I dag kan bed-fuktende alarmer kan være inndelt i bærbare sengevætning alarmer og seng side sengevætning alarmer. Hver type sengevannsalarm bruker en fuktighetsfølsom sensor for å oppdage urin og våkne barnet.

Det finnes to typer kroppen slitt sengevæting alarmer; kablede og trådløse alarmer.

I kablet sengevannsalarm er den fuktighetsfølsomme sensoren koblet til en lydvibrerende alarmenhet gjennom en ledning til barnets undertøy. Ledningen går vanligvis gjennom barnets pyjamatopp, eller den er klippet til toppen i nærheten av skulderen. Wired sengevæting alarmer tilby funksjoner som for eksempel vibrasjoner, blinkende lys og flere varseltoner som hindrer auditiv overnatting. Enkelte alarmer leveres til og med utstyrt med diskret vibrasjonsmodus som gir brukeren privatliv, da bare han eller hun er klar når alarmen går av. Kablet sengevæting alarmer tilbyr også en effektiv behandling løsning til de spesielle behovene barn som barn med hørselsproblemer også.

Trådløse sengevætning alarmer ikke den eksterne føleren bruke en slik som klips sensorer eller silisiumsensor som IntelliFlex sensor som følger med Chummie Premium og Chummie Elite. I stedet trådløs sengevæting alarmer benytter en mikro ledning, som er bygd inn i maskinvask undertøy, og en liten sender som kobles til buksene. Siden alarmen ikke vibrere, bare lyd og / eller lys varsle brukeren når sengevæting oppstår.

De bed side alarmer vanligvis består av bell og pute sengevætning alarmer. Denne typen sengevannsalarm trenger ikke at alarmenheten kobles til brukeren. Sengevettende barn eller voksen sover på en fuktighetsfølsom matte eller pute som er plassert under topparket, og er koblet til alarmen som holdes på sengen. Disse sengevæting alarmer gir størst komfort og bekvemmelighet, og fungerer fint for barn som er ubehagelig om å ha kablet festet til kroppen sin. Men denne typen en sengevæting alarm ta litt lengre tid å oppdage urin.

Hvordan Forberede for Å Bruke en Sengevæting Alarm

De fleste barn kan oppnå blærekontrollen med 5. Hvis barnet ditt fortsatt har problemer med å være tørt i alder 6 eller 7, må du snakke med legen din om mulige behandlingsalternativer. Den sikreste og mest effektive behandlingen alternativet tilgjengelig er sengevæting alarm. Hvis du kjøper en sengevæting alarm her er hva du kan gjøre for å forberede barnet ditt om å bruke alarmen.

 • Gjenta Formålet med Sengevæting Alarmer: Fortell barnet ditt at sengevæting alarmer som mål å hjelpe ham eller henne å overvinne Sengevæting ved å våkne ham eller henne opp på den aller første dråpe urin. Forbedre barnet ditt om at alarmen bare vil lykkes hvis han eller hun raskt våkner og reagerer på det.
 • Vis Barnet ditt Hvordan Alarmen Fungerer: Forklar hvor batteriene går, hvordan sensoren fungerer, og hvordan alarmen er koblet til kroppen, og la barnet programmere alarmenheten.
 • Dagens Moderne Sengevæting Alarmer er Fuktfølsomme: Så, la barnet utløse alarmen ved å berøre sensoren med våte fingre. Når alarmen utløser, forteller barnet ditt å bruke toalettet. Øv et par ganger.
 • Lær Hvordan du Aktiverer Alarmen Igjen: Vis barnet ditt hvordan du slår av alarmen og omprogrammer den etter at du har byttet inn nye klær, og enten erstatter det skitne sengetøyet eller legger et tørrpute eller et håndkle på det våte området før du går i dvale .
 • Opprett Selvoppvåkning Øvelser: Prøv noen selvoppvåkende øvelser før du starter behandlingen. Still inn en timer i løpet av dagen og fortell barnet ditt å slå timeren, det vil si, de må urinere før timeren går av. La barnet utføre samme øvelse ved sengetid. Det vil hjelpe ham eller henne å forstå hvordan man svarer på en alarm.
 • Lys Opp de Mørke Stedene: Barn er ofte redd for mørke steder og kan føle seg motløs for å bruke toalettet hvis det ikke er godt opplyst. Så, gi barnet ditt en lommelykt eller plasser nattlys i ganger, bad og soverom.


Viktige Sengevæting Alarm Funksjoner

Med så mange sengevæting alarmsystemer der ute, er det vanskelig å plukke ut den rette sengevæting alarm løsning. Her er en rask sjekkliste med viktige funksjoner som du bør vurdere før du investerer i en sengevæting alarm system.

 • Studer Sensor: En av de viktigste funksjonene i en sengevæting alarm system er sensoren. Sørg for at senoren har et stort urin deteksjonsområde som IntelliFlex sensoren, og kan oppdage urin fra den første dråpen, er myk, solid og lett å rengjøre. Vurder sensorens materiale så ofte barn er allergiske eller følsomme for sensorer som er avhengige av et metallklipp for å utløse en alarm.
 • Undersøk Alarm sin Pålitelighet: En sengevæting alarm system skal kun svare på urin, og ikke svette. Ofte reagerer sensorer feilaktig på svette og får alarmen til å utløse. En falsk alarm er ikke bare urovekkende, men kan ikke være i stand til å stoppe sengevæting.
 • Essential Alarm Funksjoner: En sengevæting alarm system må tilby lyd, vibrasjon og en rekke varselstoner. En rekke varslingstoner bidrar til å unngå hørselshemmede (barn blir vant til en lyd), og kan fungere bedre for dype sveller som kanskje ikke svarer på en enkelt tonalarm. Alarmen skal imidlertid være høyt, men ikke ødeleggende, da det kan føre til hørselsskader.
 • Sjekk ut Sensorens Vedlegg: Sensorfeste er like viktig som selve sensoren. Sensorvedlegget skal stadig holde senderen i barnets undertøy. Ofte, sengevæting alarmer med metall snap vedlegg er ubehagelig, og kan ikke bo lenge hvis barnet ditt er en rastløs sovende.
 • Få en Alarm Som er Lett Å Programmere: En alarmenhet bør være enkel å bruke slik at barnet ditt kan programmere det selvstendig. Sjekk ut hvor enkelt det er programmet Chummie Premium Sengevæting Alarm.
 • Rengjøring og Vedlikehold av Alarmenhet: For at en sensor skal fungere riktig, må den rengjøres ordentlig. Så velg en alarmenhet med en lett å rengjøre sensor som silikon IntelliFlex-sensor som kan rengjøres med varmt vann.
 • Sengevæting Alarm Batterier: Ofte batterier er den skjulte kostnaden for et produkt, men som regel de fleste sengevæting alarmer inkluderer batterier, og bruker vanlige batterier, bør behov for ekstra batterier oppstå i fremtiden.
 • Garanti og Støtte: Når du kjøper en alarm, må du sørge for at alarmleverandøren tilbyr et pålitelig støttesystem og ekte garantipolitikk.
 • Vurdere Kostnad: Det er mange sengevæting alarmer der ute. Når du vurderer kostnaden for sengevettingsalarmen, vurder du ovenstående faktorer. Vær også oppmerksom på andre faktorer som alder eller følsomhet som allergi mot metall. Når du vurderer prisen, må du også huske på at det billigere produktet ikke alltid er det beste alternativet. Alarmer som er priset høyere tilbyr ofte ekstra funksjoner som kan hjelpe deg i arbeidet med sengevæting.


Sengevæting Alarm: Hva Kan Man Forvente

Mange studier viser at sengevæting alarmer er de mest effektive behandlingstilbud for å stoppe sengevæting eller enurese. Sengevæting alarmer er blant de mest effektive og tryggeste sengevæting behandlinger. Studier viser alarm terapi er ofte vellykket med barn over 7 år imidlertid ikke sengevæting alarmer ikke fungerer som en tryllestav. Hvis du planlegger å eller nylig har kjøpt sengevæting alarm, her er hva du kan forvente.

 • Barnet ditt vil lære å svare på sengevæting alarm og trolig gå tørr i noen uker. Men for de første par nettene må du våkne barnet ditt og sende ham eller henne til toalett for å fullføre urinering.
 • Vanligvis må du bruke alarmer til barnet ditt har hatt 14 tørre netter siden behandlingen startet.
 • Som barnet lærer å svare på sengevæting alarm, kan han eller hun sengevætere. Så legg vaskbare eller engangstette vanntette overlegg over det monterte arket for å kontrollere skadene, og hold det friske par klær hendig.
 • Noen ganger kan den fuktighetsfølsomme sensoren ikke feste riktig eller løsne seg, spesielt hvis barnet er en rastløs sovende. I dette tilfellet kan det ikke være i stand til å oppdage urin i det hele tatt eller kan ha en forsinket reaksjon på fuktighet. Så sørg for at sengevæting alarm ikke bare har sterk sensor, men en solid og holdbar sensor vedlegg som Flexitape som holder IntelliFlex sensor.
 • Dype sveller kan få hudirritasjon for svikt i å våkne opp og lure i urinen for lenge. For å forhindre at barnet utvikler mulig hudirritasjon, få en mikroprosessor styrt sengevæting alarm enhet.
 • Selv om uvanlige falske alarmer kan oppstå på grunn av svette eller lavt batteri. Hvis barnet ditt svetter mye, opprettholder du lav temperatur i barnets rom.
 • Hvis du får en sengevæting alarm må du rengjøre sensoren å få alarmen resultater. I motsetning til andre metallklippsensorer som krever rengjøring med en tannbørste, kan nyere teknologi silikon sensorer rengjøres med varmt vann og kan klappes tørt for umiddelbar gjenbruk.
 • Sengevæting alarm kan forstyrre andre familiemedlemmer eller søsken. Så ta alle familiemedlemmer om bord før du begynner behandlingen. Det er en god idé å kjøpe en sengevæting alarm med volumkontroll og diskret vibrasjon modus for å holde forstyrrelser til et minimum.

NEED HELP PLACING AN ORDER?

Call us toll free:  (800) 230-6775  Mon - Fri 9am-6pm PST.   email:  [email protected]

30 DAY RETURNS

FREE SHIPPING

PRICE MATCH

SPECIALIST SUPPORT

TOP
Translate »