FORGOT YOUR DETAILS?

Sengevæting Tenåringer og Spesielle Behov

Teens and special needs children


Sengevæting Teens

Å være tenåring er hard-school; venner, gruppepress, og karakterer er bare noen få ting som kan gjøre livet kaotiske for en tenåring, og livet blir bare vanskeligere hvis han eller hun er en sengevæting tenåring. Hvis du er en forelder til en sengevæting tenåringer, sjansene er du må ha prøvd mange ting. Men her tilbyr vi deg en rask studie av de vanligste årsakene og noen enkle løsninger.

Hva kan være årsaken til sengevæting i tenårene?

 • Det er Arvelig: Sengevæting går i familien og tenåringer kan ha arvet det..
 • Liten Blære: Noen sengevæting tenåringer har små blærer (i henhold til barnas helsenettet “normalt tenåring størrelse er 12 til 16 unser urin”) som ikke kan holde store mengder urin.
 • Deep Sleepers: Noen sengevæting tenåringer sover så dypt at de ikke anerkjenner signalet fra blæren til å urinere
 • Hormoner: Noen sengevæting tenåringer produsere mye mer urin under søvn i forhold til sine jevnaldrende på grunn av mangel på antidiuretisk hormon. Hormonet reduserer i utgangspunktet mengden av produsert urin.
 • Fysiske Problemer: Sengevæting hos tenåringer kan være et resultat av forstoppelse eller urinveisinfeksjon.
 • Livsstil: I noen tilfeller livsstilsvalg også bidra til sengevæting. For eksempel hvis tenåringen tar for mye væske før sengetid, spesielt sukkerholdige og koffeinholdige drikker.

Hva er Løsningen?

 • Følg en Rutine: Ha sengevæting ungdoms tømme hans eller hennes blæren før du går til sengs. Bekreft med dem før du legger deg til sengs eller sett inn en påminnelse på hans eller hennes telefon.
 • Begrenset Væskeinntak: Noen studier tyder på å ta mindre væsker før sengetid kan hjelpe. Unngå spesielt koffeinholdige drikker. Koffein enten i mat eller drikke, virker som vanndrivende, noe som betyr at det stimulerer blæren til å produsere mer urin. Så, en sengevæting løsning mange eksperter anbefaler er å unngå koffein sent på ettermiddagen og kvelden. Hold en sjekk hver gang din unge tenåring plukker opp en kan av cola, eller en energidrikke eller fyller kruset med te eller kaffe fordi alle inneholder koffein. Men ikke forby dem helt fra barnets kosthold. La ham eller henne nyte disse drinkene i tidligere deler av dagen.
 • Invester i en Moisture Alarm: En sengevæting alarm er rapportert å være mest effektiv behandling for primær nattlig enurese (nighttime sengevæting). De fleste moderne enurese alarmer er ekstremt følsomt for fuktighet (som sengevæting alarm Chummie Premium som kommer med en sensor som kan oppdage urin fra første dråpe), kompakt og lett. Den fuktighetsfølsom sensor av alarmen utløses alarmen når den detekterer urin og gradvis, etablerer en forbindelse mellom hjernen og blæren, slik at sengevæting ungdoms begynner å erkjenne behovet for å urinere i natt.
 • Sengevæting Medisiner: Du kan få legen din foreslå en medisin. Medisin kan ta opp noe fysisk problem som for mye urin produseres om natten. Hvis ungdommens kropp ikke utskiller nok anti-diuretisk hormon, kan hans eller hennes barnelege foreskrive en medisinering.

CHUMMIE PREMIUM SENGEVÆTING ALARM
BESTSELGENDE
Et utmerket kjøp! Den blir 2 tommelfingeren opp fra meg!!
kr1 499.99
SMART SENGEVÆTING ALARM
BARNEVENNLIG
Det fungerer bra. Dens ‘ lett og bruker vennlig.
kr1 199.99
SHIELD MAX SENGEVÆTING ALARM
MEST PRAKTISK
Anbefaler å stoppe natta Sengevæting ulykker.
kr1 099.99
CHUMMIE ELITE SENGEVÆTING ALARM
OVERLEGEN YTELSE
Et utmerket kjøp! Den blir 2 tommelfingeren opp fra meg!!
kr1 199.99
SHIELD PRIME SENGEVÆTING ALARM
BUDSJETTVENNLIG
Bare virker! Ungen min er Sengevæting.
kr899.99
CHUMMIE PRO BEDSIDE SENGEVÆTING ALARM
MEST KOMFORTABEL
Resultatene er fantastiske. Jeg vil absolutt anbefale det.
kr1 599.99
NEWU SENGEVÆTING ALARM
ØKONOMISK
Den perfekte alarmen for å stoppe Sengevæting.
kr799.99


Sengevæting Spesielle Behov

Spesielle behov barn med fysiske og intellektuelle funksjonshemninger kan oppleve en forsinkelse i blære og tarm kontroll, noe som kan resultere i sengevæting. Nattlig enuresis, urininkontinens på dagtid, nedre urinveis symptomer og fekal inkontinens er vanlig hos barn med spesielle behov enn hos barn som vanligvis utvikler seg.

Barn uten spesielle behov får kontroll over blære og tarm når de er nærmere 1,8 til 4 år, og oppnår vanligvis nattkontroll mellom 2 og 5 år. Oppmuntre til et spesielt behov barn for å oppnå tarm og blærekontroll vil tillate barnet å være mer selvstendig og selvsikker.

Hjelp barnet ditt til å oppnå dagblåsekontroll først. Se opp for å følge tegnene for å sikre at barnet ditt er klar for dagtidskontroll.

 • Barnet ditt viser trang til å bruke toalett.
 • Barnet ditt viser evnen til å holde på for korte øyeblikk før du kommer til toalettet.
 • Barnet ditt kan finne toalettet og forstår sitt formål.
 • Barnet ditt kan trekke ned underbukser, sitte på og ta av toalettsetet uavhengig.
 • Ditt barn kjenner trekker opp underbukser.
 • Barnet ditt viser evnen til å skylle toalettet og tørke av seg selv.
 • Endelig kan barnet ditt vaske og tørke hendene sine.

Hvis barnet ditt viser første tegn på dagblåsekontroll, oppfordrer han eller henne til å oppnå de neste milepælene for dagblærens kontroll. Når barnet ditt oppnår dagtørrhet, kan du begynne å hjelpe ham eller henne å oppnå tørketid på natten. Du kan prøve ut en sengevæting alarm system som kombinerer lyd, vibrasjon og lys, slik som for natten eller dagtid sengevæting.

For sengevæting alarm forsikring, les denne artikkelen. Vet at forsikringer dekker kostnaden for et enuresis alarmsystem, så vær ikke bekymret for kostnadene. Enuresis alarmsystemer består av en fuktighetsfølsom sensor som utløser alarmenheten når den detekterer våthet. Avhengig av barnets behov kan du velge mellom en kablet, trådløs eller bell og pute type alarmenhet.

Imidlertid, til barnet ditt er pålitelig tørt, bruk vanntette madrassputer sammen med madrass flekkfjernere for å beskytte madrassen. Når du utvikler og prøver forskjellige alternativer for å oppnå dagtid eller natt, må tørrhet være tålmodig og støttende, og avstå mest fra alle straffer.

NEED HELP PLACING AN ORDER?

Call us toll free:  (800) 230-6775  Mon - Fri 9am-6pm PST.   email:  [email protected]

30 DAY RETURNS

FREE SHIPPING

PRICE MATCH

SPECIALIST SUPPORT

TOP
Translate »